Cătălin Moroşanu, 5.000 de euro ca să-şi repare problemele de sănătate

Ultima actualizare:

    Moroșanu a câștigat prima ediţie a concursului “Sunt  celebru, scoate-mă de aici!”foto: pro tv
Moroșanu a câștigat prima ediţie a concursului “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”foto: pro tv

Jungla îi dă dureri de spate lui Cătălin Moroşanu, chiar dacă acesta a scăpat cu bine din infern. Recent încoronatul “Rege” se resimte după probele fizice foarte grele la care a fost supus şi va intra în reparaţii la o clinică medicală, unde îşi va face tratamente de fizioterapie, în valoare de 5.000 de euro.

Cătălin Moroşanu (30 de ani) a fost încoronat, duminică seară, “Rege al junglei” după 21 de zile de coşmar petrecute în tabăra de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”(Pro TV).

Chiar dacă gurile rele spun că luptătorul K1 s-ar fi ales cu un onorariu frumuşel, în jur de 40.000 de euro, aventura lui din Africa începe să-l coste cam scump. El s-a întors acasă cu 10 kilograme mai puţin şi, pe lângă faptul că trebuie să-şi schimbe acum toată garderoba, este chinuit şi de dureri de spate.

Cu un fizic impresionant, probele l-au pus la pământ până şi pe el. A fost nevoit să care un ou gigant, umplut cu cele mai scârboase lichide, cu mirosuri înfiorătoare, să facă salturi precum saltimbancii după o cheie atârnată în copac, să stea agăţat de nişte cilindrii minute în şir, să escaleze o pantă alunecoasă sau să se lupte cu valuri de apă înspumată.

Durerile la spate au apărut încă de pe perioada concursului, aşa că odată întors acasă a decis să intre în reparaţii. Luptătorul va urma în curând tratamente pentru spate, în valoare de 5.000 de euro la Bio Ortoclinic, acolo unde şi Nicoleta Luciu se tratează de spondilită.

Drăghia are probleme cu banii
Drăghia are probleme cu banii

”Pe Cătălin îl aşteptăm să înceapă tratamentul şi să-l punem pe picioare pentru următorul meci, acum că a fost foarte solicitat din punct de vedere fizic. După ce a participat la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!», el are nevoie de un tratament de întărire a musculaturii paravertebrale”, ne-a declarat Mihaela Proicea, managerul clinicii. 

Vladimir Drăghia, datorie de 5.000 de euro la casă


    Drăghia are probleme cu banii
Drăghia are probleme cu banii

Vladimir Drăghia (28 de ani) e posibil să rămână fără onorariul din junglă, căci are de achitat o datorie de 5.000 de euro la Magdalena Tara, proprietara apartamentului în care a stat cu chirie. Femeia a câştigat în instanţă procesul pentru datoria de aproximativ 5.000 de euro (chirie, întreţinere, utilităţi, dar şi penalităţi), iar executorul a trimis notificări la toate televiziunile cu care Vladimir Drăghia a colaborat sau colaborează.

O astfel de notificare ar fi ajuns inclusiv la PRO TV, de unde fostul „Burlac” are de încasat o sumă deloc de neglijat. El ar fi participat la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” pentru cel puţin 5.000 de euro.

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!" va avea sezonul 2

Cătălin s-a întâlnit deja cu reprezentanta clinicii
Cătălin s-a întâlnit deja cu reprezentanta clinicii

Succesul fulminant al primei ediţii i-a făcut pe şefii de la Pro TV să se gândească deja la realizarea sezonului 2 al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Chiar şi cei mai optimişti şefi nu se aşteptau ca rezultatele să fie atât de bune şi vor să profite de pe urma acestui succes. "Din acest motiv, următorul sezon va fi realizat cât mai repede, cel mai probabil chiar în toamnă", au povestit surse din Pro TV pentru Click!

Până când vor începe negocierile cu noi vedete, vă spunem că o parte din echipa care a lucrat în spatele camerelor şi-a luat concediu câteva zile.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net