Cătălin Moroşanu. 6 lucruri inedite despre câştigătorul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Ultima actualizare:

    Cătălin Moroșanu a dat dovadă de rezistență și stomac tare în jungla din Africacaptură: PRO TV
Cătălin Moroșanu a dat dovadă de rezistență și stomac tare în jungla din Africacaptură: PRO TV

Cătălin Moroşanu a reuşit să-şi adjudece titlul de "Rege al junglei", după ce a stat 21 de zile în Africa de Sud, în cadrul reality show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Rezistenţa, forţa, amabilitatea, sociabilitatea, dar mai ales umorul l-au ajutat pe cel supranumit "Moartea din Carpaţi" să devină favoritul publicului.

În ciuda aspectului său fizic fioros, Cătălin Moroşanu se bucură de foarte multă simpatie din partea celor care ajung să-l cunoască. La exterior pare un dur, dar luptătorul reușește să impresioneze și să înduioșeze prin numeroasele sale calităţi, care trec dincolo de ecranul televizorului.

1. Cătălin Moroşanu are foarte mare priză la public

Cătălin Moroșanu a devenit brand de vin
Cătălin Moroșanu a devenit brand de vin

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!" nu este primul show pe care Cătălin Moroşanu îl câștigă cu ajutorul publicului. După ce a împărţit pumni şi picioare o viaţă întreagă în ring, puţini l-au bănuit pe acesta de graţia şi talentul pe care le-a dovedit în cadrul emisiunii "Dansez pentru tine", pe care a câştigat-o în mai 2010, alături de partenera să, Magda. Atunci, Cătălin Moroşanu a dovedit că are priză la public după ce a fost salvat de la duel de trei ori şi a primit cele mai multe voturi în finala contra Iulianei Luciu şi a partenerului sau, Grigore. Un alt show pe care luptătorul de K1 l-a câştigat cu ajutorul publicului a fost "Serviţi, va rog!", în iulie 2009, când a arătat că este cel puţin la fel de priceput la gătit, citit poveşti copiilor, spălat vase şi făcut curăţenie, precum este şi la lupte local kombat.

2. Cătălin Moroşanu, un bun politician

Carisma fiorosului Cătălin Moroşanu l-a ajutat şi în cariera politică. În octombrie 2013, acesta a fost desemnat şeful organizaţiei de tineret a filialei judeţene a PDL Iaşi, după ce în 2012 a fost ales consilier judeţean pe listele democrat-liberalilor. "Este o experienţă de viaţă, mi-a intrat politică în sânge. Dacă nu intrăm noi tinerii în politică, ce facem?! Trebuie să luăm taurul de coarne", a declarat atunci Cătălin Moroşanu.

3. Cătălin Moroşanu are un vin cu numele lui: "Cătălin Moroşan"

Cătălin Moroșanu a dovedit că agresivitatea din ringul de K1 și grația din ringul de dans pot coexista
Cătălin Moroșanu a dovedit că agresivitatea din ringul de K1 și grația din ringul de dans pot coexista

Născut la Cotnari, judeţul Iaşi, Cătălin Moroşanu a ajuns să fie băut de fani. Nu numai că a devenit imaginea firmei din spatele vinului de Cotnari, dar şi-a pus şi numele, şi chipul pe sticlă. Cu ocazia aceasta am aflat că de fapt numele lui este Moroşan, dar că luptă sub titlul de "Moroşanu" deoarece este mai uşor de pronunţat. "De acum va trebui să muncesc şi mai mult, pentru a câştigă toate meciurile în ring, pentru că altfel lumea va spune: «Ce-i cu ăsta? Nu ştie să lupte şi noi trebuie să bem vinul lui?!» Vreau să lansez o provocare tuturor celor care vor bea vinul meu: «Cine bea cinci sticle de vin de-al meu şi se ridică treaz de la masă să vină să îi plătesc vinul!»", a afirmat Cătălin Moroşanu.

4. Cătălin Moroşanu şi-a "agăţat" soţia pe Internet

Cătălin Moroșanu a avut parte de o nuntă de vis, împreună cu Georgiana
Cătălin Moroșanu a avut parte de o nuntă de vis, împreună cu Georgiana

Cătălin Moroşanu şi soţia lui, Georgiana, s-au cunoscut în urmă cu 13 ani şi au o fetiţă în vârstă de trei ani, Natalis Teodora. Cei doi s-au căsătorit civil în iunie 2012 şi religios în noiembrie, acelaşi an. "Mă bucur foarte mult că mi-am găsit aleasă vieţii mele, Georgiana. Sunt norocos", declara pe atunci vedeta. Puţini însă ştiu cum s-au cunoscut cei doi. “Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea există un canal de chat foarte popular, mIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţă poştei din Iaşi”, a rememorat Cătălin Moroşanu. Sportivul este student la Facultatea de Drept, în timp ce soția lui este studentă la Facultatea de Medicină.

5. Cătălin Moroşanu a apărut într-un videoclip

"Moartea din Carpaţi" a făcut furori şi la posturile de muzică, dar nu în calitate de interpret, ci în calitate de actor. Cătălin Moroşanu a interpretat rolul unui tătar, în videoclipul piesei "Dunitru", interpretată de formaţia umoristică "Fără Zahăr". Alături de sportiv a mai jucat un alt luptător de K1, Sebastian Ciobanu, în rolul boierului Dumitru. Melodia a fost inclusă pe albumul trupei, intitulat “Neamul lui Peneş Curcanul“.

6. Cătălin Moroşanu ştie să conducă tractorul

În septembrie 2009, Cătălin Moroşanu şi-a dovedit şi talentul de fermier. Într-un din videoclipurile sale promoţionale la o gala K1, din Seul, unde urmă să-l întâlnească pe coreanul Kin, vedeta s-a urcat la volanul unui tractor şi a trecut cu roţile peste fotografia adversarului. "Sunt «Moartea din Carpaţi». Am să-i dau o bucată la koreean de o să zică că l-a lovit tractorul!", a afirmat sportivul.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net