Cătălin Moroșanu este de 17 ani cu aceeași femeie! Ce mesaj emoționant i-a transmis luptătorul soției sale

image
Cătălin Moroșanu i-a mulțumit soției sale pentru că i-a fost întotdeauna alături

Pentru Cătălin Moroșanu și partenera lui de viață, 2019 a început cu o frumoasă declarație de dragoste, pentru a celebra aniversarea de 17 ani petrecuți împreună. Sportivul a dezvăluit, într-un mesaj emoționant, că i se simte îndatorat soției lui, care l-a ajutat pe tot parcursul carierei sale, iar pentru acest lucru nu are decât cuvinte de mulțumire la adresa acesteia.

Cătălin Moroșanu și-a impresionat în mod plăcut fanii care îi urmăresc activitatea de pe rețelele de socializare, după ce a publicat în mediul online un mesaj prin intermediul căruia și-a lăsat latura sensibilă să iasă la iveală.

Într-o declarație de dragoste extrem de romantică, adresată soției lui, Georgiana Moroșanu, luptătorul a vorbit despre viața lor de cuplu, explicând că aceasta i-a fost alături în toate momentele grele, l-a susținut pe parcursul întregii sale cariere sportive, și, mai mult decât atât, l-a iubit necondiționat, chiar și atunci când pugilistul susține că nu avea ce să-i ofere din punct de vedere material.

image
Cătălin Moroșanu i-a mulțumit soției sale pentru că i-a fost întotdeauna alături Foto Facebook

Mesajul romantic pe care Cătălin Moroșanu i l-a transmis soției sale

Cei doi sunt împreună de 17 ani, iar sportivul a dorit să marcheze acest eveniment prin intermediul unui mesaj siropos, chiar dacă acesta pare un om mai dur la prima vedere. „Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou.

Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile.

Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă. Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!”, a scris Moroșanu pe Facebook. 

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alec Baldwin
Manfred Weber FOTO AFP
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg