Cătălin Moroșanu farsă de zile mari. «Regele Junglei», păcălit

Ultima actualizare:
Cătălin Moroșanu, farsă de zile mari
Cătălin Moroșanu, farsă de zile mari

Revenit în țară după trei săptămâni petrecute în tabăra «Sunt celebru, scoate-mă de aici», «Regele Junglei» a fost păcălit de Cătălin Măruță. Realizatorul tv, în stilul caracteristic, a regizat un moment care a devenit pentru Cătălin Moroșanu o farsă de zile mari.

Titlul de «Regele Junglei» l-a propulsat pe Cătălin Moroșanu spre celebritate. Cunoscut îndeosebi pentru felul vulcanic prin care se manifesta în ring, Cătălin le-a arătat telespectatorilor o latură a sa stabilă, curajoasă și foarte amuzantă. Cum lumea din țară l-a apreciat pentru modul în care a gestionat cele trei săptămâni petrecute în jungla de la  «Sunt celebru, scoate-mă de aici», voturile au curs pentru sportivul originar din Iași și prezentatorii show-ului Cabral și Mihai Bobonete l-au încoronat «Regele Junglei». Întors în țară, vedeta a făcut cunoștință și cu un fan de-al său, care l-a votat în mod excesiv. Din fericire pentru Cătălin Moroșanu farsa s-a încheiat cu bine și nu a fost nevoit să-i plătească tânărului admirator nimic.

Toată această farsă s-a bazat pe o promisiune făcută pe pagina personală de Facebook de Cătălin Moroșanu prin care le promitea celor care îl vor vota, dublul banilor plătiți de ei pentru sms-urile expediate în favoarea sa.

Cătălin Moroșanu farsă: Un tânăr își vrea banii înapoi

Tânărul i-a arătat factura detaliată lui Cătălin Moroșanu
Tânărul i-a arătat factura detaliată lui Cătălin Moroșanu

Alex, fanul numărul unu al lui Cătălin Moroșanu s-a întâlnit accidental cu idolul său într-un restaurant în care luptătorul mânca. ”Te-am votat încă de la început. Mă bucur că ai câștigat. Când eram mic voiam să mă fac și eu luptător. Te admir foarte, foarte mult”, au fost cuvintrele cu care tânărul a intrat în grațiile «Regelui Junglei». Vădit impresionat de devotamentul băiatului, Moroșanu i-a răspuns acestuia. “Nu mă așteptam să câștig. Am zis că o să iasă Dorian Popa. Eram 100% că iese el. El a făcut 13 probe, iar eu 5. Când am văzut eu, Moroșanu, am câștigat, am zis că nu e posibil așa ceva. Dacă nu era publicul din România care să mă voteze, nu ajungeam «Regele Junglei». A fost nebunia lui Salam. A fost belea, frate. Am stat efectiv în junglă. Nu mă așteptam să mă voteze lumea atât de mult”.

Cătălin Moroșanu farsă: I-a arătat facturile

Spiritele s-au încins între cei doi
Spiritele s-au încins între cei doi

"Noi te-am votat. Toată familia te-a votat. ești ca un frate mai mare decât bine. Am facturile aici de câte ori te-am votat. A văzut mama că ai pus un mesaj pe Facebook prin care spuneai că dai dublul banilor pe care îi plătim noi pe sms-uri. Am stat și am votat de o mie și ceva de euro. Ai aici și poze de la sms-uri. Eu nu vreau dublul banilor cum ai zis că dai, vreau sa-mi dai 2.000 de euro. Sunt mulțumit", a spus actorul.

Cătălin Moroșanu a apreciat farsa regizată de Măruță și Alex, actorul-contorsionist
Cătălin Moroșanu a apreciat farsa regizată de Măruță și Alex, actorul-contorsionist

“Tu ai votat la ProTv, nu mi-ai trimis mie banii. Eu eram in jungla, cum sa postez pe Facebook? Ba, tu esti nebun? Sper ca tu glumesti. 2000 de euro? Te rog frumos, nu ma mai impinge. Eu nu vin sa iti fac asa. Lasa mana aia. Crezi ca ma impresionezi cu combinatia aia? Lasa vrajeala cu mana. Crezi ca eu sunt prost?”, a declarat Moroșanu.

Totul s-a încheiat însă cu bine în momentul în care Cătălin Măruță și-a făcut apariția în restaurant și Moroșanu a realizat că totul e o farsă.


    Cătălin Moroșanu a apreciat farsa regizată de Măruță și Alex, actorul-contorsionistFoto: Arhiva personală
Cătălin Moroșanu a apreciat farsa regizată de Măruță și Alex, actorul-contorsionistFoto: Arhiva personală

Cătălin Moroșanu farsă: "Lasă-mi cucu-n pace", hitul verii

Invitat după ce a fost victima farsei marca Cătălin Măruță în platoul emisiunii moderate de acesta, Cătălin Moroșanu a mai avut parte de o surpriză, plăcută de acestă dată. Liviu Guță, i-a compus după proba cu șobolanii din penultima zi de concurs o manea inspirată de "Lasă-mi cucu-n pace", cuvintele rostite obsesiv de luptător în momentele în care trupul său era plin de șobolani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net