Cătălin Moroșanu ține postul intermitent ca să slăbească după vacanță. Care sunt regulile dietei

image
Cătălin Moroșanu a reușit să slăbească 19 kg la ”Ferma”, dar s-a îngrășat la loc în vacanță, la all inclusivefoto: Pro TV

Cătălin Moroșanu (35 de ani) și soția lui, Georgiana, au fost plecați într-o scurtă vacanță în Turcia. După un sejur de 7 nopți la all inclusive, luptătorul K1 a luat câteva kilograme în plus. Asta după ce reușise să ajungă la greutatea de la începutul carierei, în timpul show-ului ”Ferma – Un nou început”, de la PRO Tv.

Moroșanu s-a apucat serios de slăbit, după ce a luat câteva kilograme în vacanța de vară petrecută în Turcia. Luptătorul K1 a declarat că a început să țină dietă pentru a reveni la greutatea ideală. "M-am împlinit puțin, așa. Am intrat acum la o dietă, se cheamă Intermittent fasting. Mănânci o singură dată pe zi la oră fixă. E greu. Crede-mă că duc un război cu mine însumi de fiecare dată. La ora 15:00 mănânc. Trebuie să mă apuc iar să mă antrenez, să-mi intru iar în formă. Nu știu ce am pățit, după ce am ieșit din Fermă, mânânc orice prind", a spus Moroșanu.

Ce este Intermitent fasting (postul intermitent)

Intermittent Fasting (postul intermitent) este unul dintre cele mai populare concepte în tendinţele din fitness şi sănătate. Acesta este una dintre cele mai eficiente alternative la curele de slăbit, iar multe dintre vedetele de peste Ocean o includ în ”meniu” pentru a-şi simplifica şi îmbunătăţi stilul de viaţă. Multe studii arată că postul intermitent are numeroase efecte asupra creierului şi corpului.

După mai bine de două luni petrecute în "Ferma – Un nou început", Cătălin a ajuns să cântărească 91 de kilograme, adică aceeași greutate pe care a avut-o la începutul carierei sale, în 2006. Peste vară însă, luptătorul a recuperat rapid cele 19 kilograme, dar este hotărât să slăbească la loc.

Cătălin Moroșanu are în palmares 47 de victorii și 12 înfrângeri în circuitul K1.

Citește și:

Cătălin Moroşanu a vorbit despre divorţ: „Nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru“

Sfaturile şi dieta lui Răzvan Popescu, după ce a slăbit 50 kg: «Renunţati complet la aceste alimente»

Dieta lui Dragoş Pătraru: a slăbit 33 kg fără să facă foamea, deși sare peste cină

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Adelina Pestriţu
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
FotoJet jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Tora Vasilescu
zloti polonezi FOTO Shutterstock
dominic fritz dezbatere traian jpg
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg