Cătălin Zmărăndescu, tată pentru a patra oară: «Soția mea are pofte foarte ciudate. M-a nenorocit»

Cătălin și Luiza s-au cununat civil în 2014
Cătălin și Luiza s-au cununat civil în 2014

Cătălin Zmărăndescu va fi tată pentru a patra oară. La finalul acestei veri, fostul luptăror își va ține în brațe bebelușul, căci soția sa, Luiza, este din nou însărcinată. Culmea, Zmărăndescu își dorește tot fetiță!

La vârsta de 47 de ani, Cătălin Zmărăndescu se pregătește să devină din nou tată. A patra oară! Din prima căsnicie, acesta are doi copii mari, Alexandra și Mihai, iar cu actuala soție, Luiza, are o fetiță pe nume Matilda Victoria, în vârstă de 1 an și 8 luni. De curând, cei doi au aflat că anul acesta li se va mări familia cu încă un membru. Deși nu s-a încheiat perioada cu schimbatul scutecelor, iată că durul Cătălin Zmărăndescu se pregătește să o ia de la capăt. El și frumoasa sa soție își mai doreau un copilaș, însă nu era plănuit atât de repede. ”Sunt foarte bucuros. Ne mai doream un copil, nu era programat ce-i drept. Am avut și noi o perioadă mai liberă și ne-am cam distrat. Luiza este însărcinată în trei luni, iar la începutul lunii septembrie va naște. Diferența de vârstă dintre Matilda și surioara sau frățiorul ei va fi foarte mică, doi ani și vreo trei luni, așa că e bine, vor crește și se vor juca împreună”, ne-a spus, fericit, Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu: «Soția cred că vrea băiat»

Deocamdată nu au aflat sexul bebelușului, dar celebrul luptător și-ar dori tot o fetiță. Până când se va concretiza acest aspect, el se ”luptă” cu poftele ciudate ale soției sale.


    Cătălin și Luiza s-au cununat civil în 2014Foto: arhivă personală
Cătălin și Luiza s-au cununat civil în 2014Foto: arhivă personală

”Eu îmi doresc fetiță, pentru că sunt mai deosebite, băieții pleacă, nu sunt lângă tine, fetele sunt mai lipicioase. Soția cred că vrea băiat, cel puțin, așa se exprimă. Soacra a zis că vom avea tot fată. Până la urmă important este să fie sănătos. Luiza are niște pofte ciudate. În afara faptul că nu suportă mirosurile și vomită foarte des, are pofte foarte ciudate. M-a nenorocit, ieri a avut poftă de ardei iute, acum două zile voia caramele, ce să fac, am căutat prin tot orașul caramele. Bine că nu are pofte din astea, mai un Rolex, mai un Mercedes”, ne-a mai declarat, amuzat, Cătălin Zmărăndescu. După cum se știe, el și familia sa locuiesc în Târgoviște, unde și-au construit o casă frumoasă împreună iar Cătălin deține o academie de sport.

Citește și:

Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu, duri la Ferma, mielușei acasă. Uite ce soții superbe au!

Cum arată Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu. Tânărul e luptător MMA

oana roman si marius elisei
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
sebastian ghiorghiu jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png