Cătălina Toma a lipsit de la înmormântarea mamei sale. Ultima oară a văzut-o în urmă cu 9 ani: ”Am supărat-o de multe ori!"

Ultima actualizare:

    Cătălina Toma nu a putut fi prezentă la înmormântarea mamei saleFoto: arhiva personală
Cătălina Toma nu a putut fi prezentă la înmormântarea mamei saleFoto: arhiva personală

Cătălina Toma, artista care la începutul anilor 2000 rupea topurile muzicale alături de B.U.G Mafia, trăiește o dramă. Artista nu poate să-și revină după moartea mamei sale. Plecată în America în urmă cu de 20 de ani, Cătălina nu mai revenise în țară de 9 ani. Nu-și mai văzuse mama decât prin Skype, iar la începutul lunii ianuarie, mai precis pe 9 ianuarie, artista a aflat că ființa care i-a dat viață a tecut în altă lume. Cătălina nu a putut ajunge nici la înmormântarea mamei sale din cauza pandemiei. Acesta este cel mai mare regret la vieții ei. Vedeta ne-a făcut confesiuni tuburătore, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click!

Click!: Ai pierdut-o  pe mama ta acum în ianuarie. Înțeleg că nu ai putut să ajungi la înmormântare. Cum resimți lipsa celei mai dragi persoane de pe lume? O visezi?

Am experimentat toate emoțiile simțite vreodată de un om în același timp. Îmi e dor, o caut, dar nu o găsesc. Aș vrea sa o visez cât mai mult, să știu ca e bine. Am înțeles instant că cea mai mare realizare a omului nu este de natură materială sau profesională. Este vorba de acea iluminare pe care oamenii puri o ating în mod natural. Ei ‘’știu’’, așa cum a știut și mama. A fost capabilă de la început să vadă dincolo de matrix și a încercat de multe ori să îmi explice că lumea aceasta nu este ceea ce pare și că trebuie sa investesc în partea spirituală mai mult decât în lucrurile trecătoare.

Am suparat-o de multe ori și cel mai mult, pentru că nu am mers să o văd mai des. Dar știind-o bună și înțeleaptă, simt că nu a purtat niciodată ranchiună. A iubit necondiționat și a înțeles că viața ne pune în situații imposibile de multe ori. Nu uitați nici o clipă, că mama e sfântă. Mama e cea care ne-a dat o șansă la viață, care s-a chinuit cu noi să ne crească și să ne dea educație, dar cel mai important, să ne dea acel suport emoțional și moral, de care doar o mama care iubește necondiționat, este capabilă. Chiar dacă nu mai este aici în formă fizică, îmi doresc să știe că am să caut răspunsuri întrebărilor primordiale și că am să continui să cresc ca om multi dimensional, nu doar în direcția artistică.


     Mama Cătălinei Toma s-a stins din viața la începutul lunii Ianuarie
Mama Cătălinei Toma s-a stins din viața la începutul lunii Ianuarie

De când timp nu îți mai văzusei mama? Când crezi că vei reuși să revii în țară?

Nu am văzut-o de 9 ani, dar am ținut legătură pe celelalte medii de comunicare. Am purtat-o și o voi purta mereu în inimă și în suflet. De două ori am iubit în viață cu adevărat, pe mama (părinții) și muzica. Îmi doresc ca sufletul mamei să zboare către cele mai înalte dimensiuni, către lumina și Divinitate. Ii mulțumesc cî mi-a dat viață și talent. După ce lucrurile vor reveni la normal, îmi voi plănui vizita în România.

Ai vrut să vii în România vara trecută pentru a o vedea pe mama ta, dar nu s-a putut. E cel mai mare regret al vieții tale?

Aș vrea să dau timpul înapoi și să iau decizii mai înțelepte. Cel mai dureros regret este legat de mama, pentru că nu se mai poate face nimic, iar durerea este sfâșietoare.

Cum s-a schimbat viața Cătălinei Toma în pandemie? Cum e să trăiești în America pe pandemie? Te temi de virus?

Am fost forțată să stau în izolare ca toată lumea. Acest lucru mi-a afectat viața și activitățile. Nu mă tem de virus pentru că am luat toate măsurile de precauție.


     Cătălina nu a mai venit în țară de 9 aniFoto: arhiva personală
Cătălina nu a mai venit în țară de 9 aniFoto: arhiva personală

Ai avut cazuri de Covid în familie sau printre prieteni? Vei face vaccinul?

Nu am avut cazuri de Covid nici în familie și nici printre prietenii mei. O să fac vaccinul doar după ce oamenii din pozițiile cheie și-l fac primii. Vreau să văd rezultatele. În mod normal, un vaccin necesită un timp considerabil pentru a fi dezvoltat, testat și regulat.

Mulți dintre artiștii români care au plecat în America s-au întors în țară după un timp. Pe tine ce te-a determinat să rămâi acolo? Te mai întorci vreodată în România?

Am rămas în America pentru carieră. Am să vin în vizită. Mi-e dor de țară.

Cum decurg proiectele tale muzicale pe pandemie? Ai mai avut concerte?

Pregătesc colaborări de la distanță și în curând voi avea o surpriză frumoasă de lansat. Lucrez la prima piesă oficială după foarte mult timp, cu un artist pe care îl consider cel mai bun și anume What’s Up! El este un artist/compozitor complet, care scrie perfect pentru vocea și stilul meu.


    Cătălina Toma va colabora în curând cu artiști din RomâniaFoto: arhiva personală
Cătălina Toma va colabora în curând cu artiști din RomâniaFoto: arhiva personală

Cum te-ai cunoscut cu What’s up?

Funny story (o poveste amuzantă)…..L-am căutat pe What’s Up în ultimele două luni, dupa ce am tras voci în joacă pe ‘’Treaba mea’’ .‘’Treaba mea’’ What’s Up feat Șatra B.E.N.Z. m-a captivat atât de tare încât am decis că trebuie să fie a mea. Este o piesă cu un vibe american, care cuprinde stiluri și registre diferite; fiecare artist din piesă, vine cu un contrast și o personalitate diferită. S-a creat o poveste nuanțată, care după părerea mea, a devenit o operă de artă muzicală și un clasic instant. Mă supără să văd ca o asemena piesă nu are sute de milioane de vizualizări. Tot l-am cautat pe What’s Up prin amici, dar conexiunea nu s-a făcut, pâna când Blazini, prietenul nostru comun, ne-a făcut legătura. Lui Blazini i-a plăcut piesa foarte mult și a zis că o să ne ‘’bată la cap’’ sa începem direct cu ‘’Treaba mea’’ pentru că este un hit care trebuie readus în atenție. Într-un final, reușesc să vorbesc cu What’s Up la telefon și el îmi povestește cum de zece ani încearcă să lucreze cu mine, că universul ne-a adus într-un final împreună și că a meritat așteptarea. După ce What’s Up a ascultat demo-ul, am decis să facem un remix.

Cu ce artiști colaborezi în America?

Am câteva nume pe lista. Dar până atunci, eu mă concentrez pe colaborările românești. Îmi e dor să cânt în română. Din State aș vrea să colaborez cu Eminem, Timbaland, Post Malone, Tyla Yaweh, Deko, Isac Flame, Rihanna, Bille Eilish și Ariana Grande.

Cu ce artiști te-ar tenat să lucrezi din România?

Cu cei mai buni! Whats’ Up, Skizzo Skills, Lu-k Beats, Blazini, Connect-R, Satra B.E.N.Z.. Killa Fonic, Shift, Smiley, Doc, Subcarpati, Nane, Azteca, Amuly, Lentile Blur.

Te-a afectat financiar pandemia?

Cu siguranță. M-a afectat la fel ca pe toată lumea.

De ce a plecat Cătălina Toma în SUA?!

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Cătălina Toma era un artist de succes în România. Împreună cu B.U.G Mafia artista rupea topurile muzicale și a fost supranumită ”Regina R&B.” Unele dintre cele mai de succes piese sunt: „Tovarăşii tăi”, „Îmi fac de cap” şi „Poveste fără sfârşit”. Cu timpul, a ales să plece în SUA, unde s-a stabilit în Los Angeles. Ea a precizat că a ales să plece în America pentru a-și construi o nouă viață, deaoarece talentul său muzical ajunsese să nu mai fie apreciat în țară. Acum, Cătălina Toma intenționează să revină în forţă în muzică. De fapt, nu a abandonat-o niciodată, doar că nu a mai stat în lumina reflectoarelor. Cătălina a plecat în căutarea unei vieţi mai bune, peste Ocean. În America s-a concentrat pe studiul pianului, pe partea de producţie, chiar şi pe desen. În tot acest timp, a primit în continuare cereri de colaborare cu artişti din România.

image
image
image
image
image
image
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg
banner ana morodan png
banner Raluca Blejușcă png
banner anamaria socaciu png