Catanga, din nou la spital

Ultima actualizare:

    Cornelia este supravegheată la clinică de fiul ei, Alexandru
Cornelia este supravegheată la clinică de fiul ei, Alexandru

Solista Cornelia Catanga (60 de ani) pare urmărită de belele, anul acesta fiind internată de două ori. Zilele trecute, ea a ajuns la Spitalul de urgenţă pentru boli oftalmologice din Bucureşti, cu tensiune oculară. A trecut cu bine şi peste acest episod medical, cu ajutorul doctorilor, ea urmând a fi externată vineri.

Pe lângă problemele de sănătate de natură oftalmologică, avute încă din anii copilăriei (n.r.-suferă de retinopatie pigmentară, boală care îngustează câmpul vizual şi slăbeşte vederea), celebra Cornelia Catanga a suferit, la începutul anului, şi un puseu de tensiune.

”Mi-a fost foarte rău, am avut tensiunea 21, noroc că fiul meu era acasă, el a chemat Salvarea. Leşinasem, am fost la un pas de moarte, mi-au spus şi medicii, m-am trezit la un spital din Baloteşti. Acum mi-au pus un holter, un aparat care măsoară în mod continuu ritmul inimii, timp de 24 de ore, ca să mi se dea un tratament adecvat”, ne-a mărturisit atunci Cornelia.

Din păcate, zilele trecute, ea a ajuns din nou la spital, de data aceasta cu tensiune oculară: ”Nu mai vedeam bine, mă durea capul îngrozitor. Am trecut printr-o serie de analize, m-au consultat doi medici foarte buni, Monica Pop şi Marian Burcea, cel care m-a şi operat prima oară la ochi, în urmă cu câţiva ani, pentru a stagna retinopatia. Mă vor externa vineri, am trecut peste ce a fost mai greu”, ne-a declarat artista.


    Cornelia Catanga este pacienta celebrei doctoriţe Monica Pop
Cornelia Catanga este pacienta celebrei doctoriţe Monica Pop

Ea este supravegheată, chiar şi noaptea, de fiul ei, Alexandru: ”Dragul de el, stă lângă mine, avem două paturi într-o rezervă. Am vrut să aduc pe altcineva ca să mă mai ajute, dar el n-a vrut să mă lase la greu”. Cornelia are o relaţie foarte strânsă cu unicul său fiu, un pianist talentat, cu multe premii la concursuri medicale.Alex este rodul iubirii ei cu solistul Aurel Pădureanu. Artista e nerăbdătoare să revină pe scenă: ”Am o grămadă de spectacole, de-abia aştept să merg la petreceri, muzica este viaţa mea”, ne-a mai spus cântăreaţa.


    Este tratată ca o regină şi la spital
Este tratată ca o regină şi la spital

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net