Catanga vrea să renunţe la silicoane

Ultima actualizare:

    Regina muzicii lăutăreşti, Cornelia Catanga, renunţă la decolteul sexy pentru un sac de banifotografii: caps
Regina muzicii lăutăreşti, Cornelia Catanga, renunţă la decolteul sexy pentru un sac de banifotografii: caps

Cornelia Catanga a visat să fie o mireasă frumoasă, la braţul iubitului ei, Aurel Pădureanu, astfel că a recurs la implant mamar. Însă, la patru zile de la nunta de pomină, artista a decis să renunţe la bustul generos, pentru a putea cânta din nou la acordeonul greu de 10 kg, care a umplut-o mereu de bani. Catanga duce dorul vremurilor prospere, când banii se adunau, în urma ei, cu mătura şi cu făraşul.

Artista a arătat impecabil joi, la cununia religioasă cu Aurel Pădureanu. Mândră de implanturile mamare, puse acum doi ani, Cornelia Catanga (56 de ani) a îmbrăcat o rochie din dantelă şi din mătase, realizată de Cătălin Botezatu, care i-a pus în evidenţă bustul generos. Dar, evenimentul, aşteptat ca pâinea caldă, e deja de domeniul trecutului, aşa că solista se va întoarce, din nou, la muncă. Mai exact, la restaurantul Şarpele Roz. Şi, ca să le facă pe plac mesenilor, care vor un show complet, solista a luat o decizie radicală: ”Zilele acestea mă programez la doctoriţă. După operaţia estetică de acum doi ani, n-am mai putut cânta la acest instrument, greu de 10 kilograme, pentru că mă durea pieptul. Dar, fără silicoane, o să câştig triplu cu acordeonul”, ne-a spus vedeta.


    Catanga i-a dăruit soţului ei un tort în formă de sâni
Catanga i-a dăruit soţului ei un tort în formă de sâni

Cornelia are deja soluţia ideală pentru ca decolteul ei să nu sufere mari transformări, în ochii admiratorilor: ”După ce voi scăpa de implantul mamar, voi purta sutiene cu burete. Însă, efectul va fi cam acelaşi, voi arăta la fel de bine în rochii de seară, ca şi până acum. Oricum, n-am avut silicoane mari, erau de 350 ml, dintre cele mai mici”, ne-a mai spus vedeta. Cântăreaţa a povestit, pentru Click!, cât a pătimit, în vara lui 2012, din cauza bustului îmbogăţit de medicul estetician: ”Mă aflam într-o vacanţă în Turcia, iar un val m-a izbit puternic peste sâni. Am avut nişte dureri cumplite, am chemat Salvarea, căci silicoanele mi se mutaseră din loc. Noroc că, după ce am revenit în ţară, doctoriţa mi le-a reaşezat, cu ajutorul masajului”. 

Îşi face ţinută de seară din rochia de mireasă

Solistei îi place atât de mult rochia de mireasă realizată de Cătălin Botezatu încât nu o lasă inima să o abandoneze într-un sac. Prin urmare, ţinuta va suferi niscaiva transformări: ”Vreau să cânt în ea, la show-uri, după ce îi voi pune nişte inserţii din dantelă roşie şi neagră. Singură le fac, căci mă pricep la croitorie”, zice Catanga. 

A luat lecţii de muzică la vârsta de 10 ani

Catanga i-a dăruit soţului ei un tort în formă de sâni
Catanga i-a dăruit soţului ei un tort în formă de sâni

Cornelia Catanga a fost tare săracă în copilărie. Ca să poată lua lecţii de acordeon de la lăutari, ea a trebuit să aibă grijă de o rudă bolnavă, de-a lor. Dar, a prins repede notele muzicale. Puştoaica mergea la şcoala din comuna Zeletin (Jud. Buzău), cu ghiozdanul în spate şi cu acest instrument, de 10 kilograme, în braţe. Nu s-a plâns niciodată, pentru că acordeonul şi vocea i-au asigurat un trai îmbelşugat. Pe vremea comuniştilor, la un spectacol susţinut la Sala Palatului, spectatorii au îngropat-o într-un morman de bani. Stela Popescu şi Alexandru Arşinel au pus mâna pe mătură şi pe făraş, ca să-i strângă de pe scenă: ”A doua zi am fost chemată la raport, la Ministerul Culturii, pe motiv că aş fi cântat pe bani. Am scăpat însă, pentru că n-am pus mâna pe nici o bancnotă”, îşi aminteşte artista, de vremurile prospere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net