Câți ani sunt între cele două poze? Monica Bârlădeanu și Mihaela Rădulescu au oprit timpul

Ultima actualizare:

    Monica Bârlădeanu și Mihaela Rădulescu, la 11 ani distanțăfotografii: Click/arhivă personală
Monica Bârlădeanu și Mihaela Rădulescu, la 11 ani distanțăfotografii: Click/arhivă personală

Monica Bârlădeanu are 40 de ani și este născută în Iași, Mihaela Rădulescu are 49 de ani și vine din Piatra Neamț. Pe cele două le leagă o prietenie veche de două decenii, iar recent și-au predat ștafeta la emisiunea “Ferma vedetelor”, de la Pro TV. Iată cum arătau pe vremuri, când nu exista Instagram.

În vara lui 2018, Mihaela Rădulescu și-a anunțat retragerea din juriul emisiunii “Românii au talent”, de la PRO TV, după patru ani de colaborare. Iată însă că vedeta n-a stat prea mult pe tușă, iar în viitorul apropiat va fi iar nevoită să facă naveta pe ruta Monte Carlo-București. Ea va fi gazda show-ului “Ferma vedetelor”, care acum se numește simplu, “Ferma”, înlocuind-o, astfel, pe buna ei prietenă, Monica Bârlădeanu, care a prezentat sezonul precedent alături de nea Rață. Nu au existat animozități din această cauză, ba dimpotrivă. Monica Bârlădeanu i-a scris Mihaelei un mesaj de încurajare pe Instagram, iar diva de la Monaco i-a răspuns la fel de frumos: “Te iubesc. Baftă la filmele tale. Abia aştept să te văd”. Iată ce i-a scris Monica: „«Ferma Vedetelor» a fost una dintre cele mai tari experiențe din 2018! Am cunoscut oameni speciali și am legat prietenii pe viață. Astăzi predau mai departe ștafeta unui om pe care îl admir, un profesionist desâvârșit si prietenă de 20 de ani. Am toată siguranța că Ferma n-ar fi putut să ajungă pe mâini mai bune decât ale Mihaelei Rădulescu. Bine ai revenit, Mihaela”.

Mihaela Rădulescu, Ivana Chubbuck și Monica Bârlădeanu, în 2007
Mihaela Rădulescu, Ivana Chubbuck și Monica Bârlădeanu, în 2007

Cum arătau acum 11 ani

Cele două dive sunt prietene de mulţi ani, iar în 2007 au lucrat împreună la câteva proiecte. Monica Bârlădeanu a participat la lansarea cărţii Mihaelei Rădulescu, “Despre lucrurile simple”, după care, în acelaşi an, Mihaela a susţinut-o pe Monica la venirea în România a Ivanei Chubbuck, profa de actorie a vedetelor de la Hollywood. Monica era pe vremea aceea iubita regizorului Bobby Păunescu, iar Mihaela era căsătorită cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Dacă ne uităm la fotografiile de atunci şi la cele de acum, după o distanţă de 11 ani, observăm că timpul nu şi-a pus amprenta prea mult pe feţele celor două. Se pare că Monica Bârlădeanu a apelat la chirurgul estetician doar pentru implanturi mamare, în timp ce Mihaela Rădulescu a avut mai multe dorinţe pe listă. Pe lângă operaţia de mărire a bustului, pe care i-a făcut-o medicul Constantin Stan, la Mihaela este vizibilă şi rinoplastia, dar şi alte intervenţii la nivelul feţei.

Monica Bârlădeanu și Mihaela Rădulescu, în 2007, cnaturale, fără filtre din Instagram
Monica Bârlădeanu și Mihaela Rădulescu, în 2007, cnaturale, fără filtre din Instagram

https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihaela-radulescu-se-intoarce-la-p...

https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihaela-radulescu-avertizata-ca-ex...

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net