Câți bani a dat Raluca Bădulescu pe o perucă! Te ia ameţeala!

image
Raluca Bădulescu este jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!”foto: Arhiva Personală

Vedetele noastre au devenit dependente de peruci, așa se face că au dulapul plin de astfel de accesorii, în toate nuanțele și la prețuri destul de mari. Raluca Bădulescu, Oana Zăvoranu și Nico au recunoscut faptul că apelează la acest artificiu estetic, pentru că scutesc timpul pierdut la coafor.

Mereu o prezență atractivă și cochetă, Raluca Bădulescu (44 de ani), jurata emisiunii fashion “Bravo, ai stil!” (Kanal D), a atras toate privirile luni seară, la prezentarea de modă ”Smart Fashion Gifts by Cătălin Botezatu”. Vedeta ne-a povestit ce colecție impresionantă de peruci are acasă. “Este o pasiune pe care o am de foarte mulți ani. Am acasă aproximativ 100 de peruci, de diferite culori și stiluri de coafură. Le aduc special din America, Rusia sau Italia. Ele mi-au întregit look-ul și mi-au făcut viața mult mai frumoasă. Este fantastic să poți fi coafată la secundă, îmi pun un fond de ten, fard de obraz și puțin rimel și sunt fresh. Plus că părul normal, după o anumită vârstă, nu mai ține atât de mult din cauza vopselelor și a folosirii intensive a plăcii. Perucile sunt o salvare și o bucurie în același timp. Cam în doi ani de zile le-am adunat pe toate, dar nu vreau să mă opresc aici. Cea mai scumpă perucă pe care o am este de 5.000 de euro și este din păr natural și o ador”, a declarat Raluca pentru Click!.

image
Perucă brunetă, cu breton

Iată că nu este un caz singular, căci Oana Zăvoranu (45 de ani) a apelat şi ea la acest accesoriu. ”Mi-am cumpărat din America vreo 150 de peruci, una mai şmecheră ca cealaltă, pentru că voiam mereu să văd altceva în oglindă și simțeam că părul altfel, mă face să fiu mereu alta! La Hollywood este aproape obligatoriu să ai sute de peruci diferite, ca să nu faci experiențe mereu pe părul tău și să ai mereu o altă înfăţişare”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

image
Ralucăi Bădulescu îi stă superb şi cu această perucă

image
Oana Zăvoranu, cu perucă roşcată

image
Peruca mov e bună de discotecă
valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
oana zavoranu
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
valetina pelinel borcea copii jpg