Câți bani a făcut Oana Zăvoranu din afaceri. Nimeni nu se aștepta să investească atât de mult

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu are profituri imense din afaceriFoto Instagram
Oana Zăvoranu are profituri imense din afaceriFoto Instagram

Oana Zăvoranu a știut bine cum să investească banii și care sunt domeniile de afaceri care i-ar aduce cel mai mult profit vedetei. Zăvo și-a lansat în urmă cu mai multe luni parfumul cu care se mândrește și care poartă numele zilei ei de naștere. Oana Zăvoranu a mărturisit pentru emisiunea de pe Youtube a lui Cristi Brancu faptul că a căștigat de pe urma parfumului mai mulți bani decât cei investiți.

Oana Zăvoranu a dezvăluit suma pe care a investit-o în lansarea parfumul «June 16». Ea nu s-a zgârcit și a scos imediat din buzunar 400 de mii de euro pentru a crea parfumul exact pe gustul ei. “Da, am vândut 10.000 de bucăți (n.r. din parfumul lansat de ea). Am băgat 400.000 în parfum. Care a înglobat parfumierul, care e unul din Italia, importul, taxele, toto, tot, tot, sticlă, design, cutie și așa mai departe. Și am scos de mult banii. Am făcut da (n.r. un milion).  Asta pentru ăia care credeau că nu știu eu să fac afaceri”, a delcarat  Oana Zăvoranu pentru canalul de Youtube al lui Cristi Brancu.

Pe lângă parfumul pe care l-a lansat de curând, Oana și-a deschis și o clincă medicală, care la fel ca June 16 a fost un real succes, iar Oana a tras pe urmă multe căștigăuri.

“Eu nu puteam să intru în posesia moștenirii dacă nu dădeam… Deci, eu am avut banii mei, puși deoparte,  vreo 400 și ceva de mii de euro. 135.000 de euro, cu acte, îți arăt, m-au costat doar actele pentru succesiune. Pentru că nu puteai să intri în posesie. Știi cum e la noi. Cu cât e moștenirea mai mare cu atât este și taxa la notariat mai mare. Nu poți tu, poate următorul la succesiune, care era Gigicu (n.r. fratele Marioarei Zăvoranu)… Acum am dublat și ceva. Și am și ceva, nu sunt în aer… Am descoperit niște chestii serioase și ok, nu m-am împrăștiat să fac buticuri, buticuțuri. M-am concentrat pe ceva ce am știut eu că … Cu un parfum bun o să se dea oricând, oricine. Iar la o clinică… cu sănătatea nu te joci”, a mai spus Oana Zăvoranu.

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net