Câţi bani a tocat Oana Zăvoranu de când locuieşte la hotel

image
Oana Zăvoranu intră în paşi de dans la Pro TvFoto Facebook

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, iar Oana Zăvoranu ştie cel mai bine acest lucru! Bruneta vrea să-şi modernizeze vila în care locuieşte cu cele mai în vogă produse de mobilier şi a ales ca pe perioada renovărilor să stea la hotel. A schimbat până acum două, dar asta s-a resimţit şi în buzunar pentru că actriţa nu s-a uitat la bani când a ales să stea în cele mai bune camere.

Oana Zăvoranu e cu vila în renovare, iar bruneta începe să resimtă cheltuielile pe care le-a făcut pentru a-şi transforma casa. Nu a scos bani doar pentru obiectele pe care le schimbă în locuinţă, ci şi pe camerele de hotel luxoase pe care le-a rezervat ca să aibă tot confortul. Nu are de ce să se plângă deşi de două luni este plecată de acsă şi are bagajul într-o unitate de cazare numai de cinci stele. "Este foarte costisitor. Stau deja de două luni şi jumătate şi voi mai locui la hotel încă o săptămână. Poate vă întrebaţi de ce nu stau într-un apartament, dar adevărul este că la noi proprietarii nu se înghesuie să-ţi închirieze decât pe cel puţin şase luni-un an. La hotel am dat 2.000 de lei pe zi pe cameră, dar şi pentru cei doi motani care sunt şi ei clienţi şi trebuie să plătească. Nu cred că este o laudă pentru cineva că dai banii ăştia la hotel, dar am fost nevoită. Sincer, i-aş fi investit. Cred că am dat 20.000 de euro pe apartamentele prezidenţiale pe care le-am luat în această perioadă la hotel", a spus bruneta la Antena 1.

Oana Zăvoranu a dus o luptă aprigă pe avere cu mama ei, Marioara Zăvoranu, cu care nu s-a împăcat nici măcar pe patul de moarte. După moartea femeii de afaceri, actriţa a intrat în posesia moştenirii şi a început să facă investiţii masive în imobiliare, dar şi să ducă o viaţă de huzur. Ea a demarat ridicarea unui bloc în zona Unirii şi şi-a achiziţionat un automobil de lux, brăţări şi ceasuri cu diamante, care se ridică la sute de mii de euro.   

Până acum a investit 200.000 de euro în casa din Andrei Mureşanu. "Nu am făcut risipă. Am luat materiale de cea mai buna calitate şi mobilier de lux. Sunt foarte mulţumită de ce am achiziţionat. Putea să fie li mai scump", a completat Oana Zăvoranu. 

cub  anamaria prodan 2 png
iulia vantur jpeg
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
cub theo rose png
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andreea banica mare 2022 mp4 thumbnail png
Ileana Badiu
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
iulia vantur jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png