Câţi bani cere Elena Merişoreanu ca să urce pe scenă. Şi-a scăzut tariful, ca să facă bani pentru nunta fiicei EXCLUSIV

Elena Merişoreanu îi face petrecere mare fiicei  sale, Raluca, în octombrie
Elena Merişoreanu îi face petrecere mare fiicei sale, Raluca, în octombrie

Elena Merişoreanu îşi mărită în octombrie fiica cea mică. Şi, pentru că evenimentul va înghiţi în jur de 30.000 de euro, solista de muzică populară a dat sfoară în ţară că acceptă contracte şi pe sume mai mici, doar-doar o vor căuta cât mai mulţi organizatori de spectacole.

Tariful Elenei Merişoreanu (66 de ani) este, în general, de 1.000 de euro, la nunţi însă, pe perioada verii, când nu prea sunt spectacole, ea cântă şi doar pe 300 de euro, în concertele organizate de Marius Gavrilă. În primăvară, Merişor a mai băgat la puşculită în jur de 50.000 de euro, onorariul ei de la  concursul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), însă banii îi va investi, cel mai probabil, într-un apartament pentru nepoate. Solista de muzică populară ţine morţiş ca Raluca, fiica ei cea mică, să facă nuntă: „I-am zis că e bine să fii cununat religios şi sunt ­fericită că Raluca m-a ascultat. Aşa că, la toamnă, sunt soacră mică. Au rezervat deja şi sala la restaurant”, ne-a spus interpreta de muzică populară.


    Elena Merişoreanu îi face petrecere mare fiicei  sale, Raluca, în octombrie
Elena Merişoreanu îi face petrecere mare fiicei sale, Raluca, în octombrie

Raluca are două fetiţe, Raluca Rebecca Elena (3 ani şi jumătate) şi Alessia Maria (de 1 an şi 8 luni). Elena Merişoreanu mai are o fiică, pe Ella, care i-a dăruit şi ea doi nepoţi, pe Richard de 21 ani, student în anul II, la Drept, şi pe Beatrice, de 18 ani, care se află în focurile examenelor pentru Bacalaureat. De altfel, Betty este tentată să se înscrie la Facultatea de Jurnalism.

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
Prințul Harry jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg