Câți bani cere la petreceri private noul prezentator de la „Vocea României Junior”

simeon stalpnicul png
Mihai Bobonete și Robert Tudor vor prezenta "Vocea României Junior", la PRO TV

Emisiunile de talente de la PRO TV au fost o rampă de lansare pentru mulți artiști, iar magicianul Robert Tudor este cel mai bun exemplu în acest sens. A fost finalist în sezonul cu numărul cinci de la "Românii au talent", iar acum producătorii de la PRO TV i-au pus pe cap o pălărie mare: rolul de coprezentator la "Vocea României Junior", alături de carismaticul Mihai Bobonete.

Emisiunea va debuta în 2017, la PRO TV. Așadar, cu un plus de notorietate de la an, la an, magicianul Robert Tudor a umblat și la tariful pe care îl percepe la petreceri private. Prichindeii și-l doresc enorm la ziua lor de naștere, iar părinții bagă adânc mâna în buzunar. Pe site-ul unui complex de joacă din zona Morarilor, din București, Robert Tudor își prezintă oferta: 900 de lei pentru 30 de minute de scamatorii.

simeon stalpnicul png
Robert Tudor își prezintă oferta: 900 de lei, 30 de minute

Finalistul sezonului cinci "Românii au talent", Robert Tudor, i-a cucerit pe români cu numerele sale complexe de magie, dar și cu umorul său. Robert a fost pasionat de magie de mic, iar primul truc l-a facut la 7 ani. A muncit foarte mult pentru ca visul lui sa devină realitate, iar acum este apreciat pentru spectacolele sale dedicate atât copiilor, cât și adulților, dar și pentru faptul că interacționează de fiecare dată cu publicul, fiind și actor de comedie. 

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Trecerea vamă Rusia - Georgia FOTO: Captură Twitter
Liz Truss FOTO Getty Images
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg