Câți bani cere Raluca Bădulescu să pună muzică în cluburi. Dacă îl ia și pe Cătălin Botezatu, tariful se dublează

image
Raluca Bădulescu trece la pupitru şi mixează muzică pentru un show de modăFoto: arhivă personală

Show-ul e viața ei, așa că Raluca Bădulescu nu se rezumă la postul de jurat de la "Bravo, ai stil!" (Kanal D). Vedeta a pus în scenă un proiect de modă inedit, pe muzică de club, asemănător spectacolelor de la Ibiza, unde obişnuieşte să meargă cu soţul ei Florin Stamin. Click! îți spune și tarifele pe care trebuie să le plătești dacă vrei un eveniment privat cu excentrica Raluca Bădulescu.

Iată cum se descrie Raluca Bădulescu în oferta de prezentare a noului ei proiect: "Excentrică, noncoformistă și în continuă reinventare! De la femeie de afaceri şi jurat într-un show de televiziune, Raluca Bădulescu s-a lansat și ca DJ și vă propune un SHOW TOTAL. Ca o adevărată Paris Hilton a României, Raluca combină moda cu muzica, iar rezultatul îi impresionează pe cei aflati în asistență". Echipa ei a făcut publice și onorariile, iar acestea nu sunt deloc pentru orice buzunar. Raluca se vinde scump și singură, dar și la pachet. 

Iată onorariile Ralucăi Bădulescu, alias Regina Regească

Raluca Bădulescu s-a reinventat și s-a autointitulat DJ Regina Regească, nume care prinde la public și care o face și mai remarcată decât este. Iată care sunt tarifele pentru show-ul de muzică și de modă pe care îl pune în scenă, în cluburi:

Dj Regina Regească: 2500 euro

Dj Regina Regească & Dancers Crew (4 pers): 3200 euroDj Regina Regească & Cătălin Botezatu: 5000 euro Durata Recital : 90 minTransport 5 lei/km sau bilete de avionCazare: 4 duble, Masa: 6 pers

De remarcat că în show-ul ei, Raluca Bădulescu l-a inclus și pe Cătălin Botezatu, colegul ei de juriu de la "Bravo, ai stil!" și prieten de-o viață. Împreună fac show care costă 5.000 de euro. Raluca și echipa ei merg și în deplasare, iar pentru acest lucru, patronii cluburilor care doresc să îi antameze, trebuie să plăteacsă transport, cazare și masă.

Ce spune Raluca Bădulescu despre proiectul "Regina Regească"

“Pasiunea mea principala este moda, dar muzica m-a urmărit de-a lungul vieții. În călătoriile mele în Ibiza s-a născut ideea acestui proiect. Am fost mereu fascinată să văd pe scenă, în cluburi, apariții extraordinare, costume care căpătau parcă o forță și mai mare de seducție datorită muzicii, a ritmului, a spectacolului luminilor. Pentru mine era desfășurarea unui spectacol total, cu o încărcătură estetică și emoțională puternică. A venit timpul să fructific ideea care mă urmărește de ceva vreme. În acest nou proiect, îmi doresc să îmbin muzica cu moda”, a povestit Raluca Bădulescu.

Citește și:

Fiul Ralucăi Bădulescu îi seamănă leit! Ce mare s-a făcut

Raluca Bădulescu are o soră de care nu ştie nimeni. Cum arată şi cu ce se ocupă Ioana

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
DSC 4775 JPG
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
image
image
image
image
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png