Câţi bani ia Andreea Antonescu ca să-și arate sânii pe scenă

9 septembrie 2014
image
Andreea Antonescu nu a renunțat nici la 32 de ani la ținutele care au făcut-o celebră, pe vremea când activa în trupa André

Trupa André e istorie.Andreea Bălan a reuşit să se menţină în topurile muzicale, în timp ce Antoneasca şi-a încercat norocul în America. Fără performanţe lăudabile, aceasta a revenit în România.

Andreea Antonescu (32 de ani) şi-a lăsat soţul, pe Traian Spak, în America, şi a acceptat oferta de a cânta în turneul Evo Music Mix, cu care a semnat un contract avantajos. S-a urcat din nou pe ghetele cu şenile, şi-a tras un sutien cu care şi-a sugrumat sânii, ca pe vremea André, şi s-a pus pe treabă pentru 1.200 € pe weekend.

image
Fosta solistă a trupei André câştigă de patru ori mai puţin decât Andreea Bălan, cu care acum 14 ani împărţea banii frăţeşte

Tariful ei este de 600 € pe cântare, în condiţiile în care Andreea Bălan câştigă 2.500 € pentru un concert. Cu vechea costumaţie a urcat pe scenă şi a cântat la Târgul Neamţ şi în Călăraşi piese din vechiul repertoriu, dar şi melodii noi precum „My Love” şi „Pune-o pe repeat”, lansate sub pseudonimul „Miss Ventura”.

image
Înainte de majorat, Andreea făcea ravagii cu sânii ei feciorelnici

Andreea Antonescu a avut spectacole chiar şi de ziua ei, pe data de 7 septembrie: „Trebuie să merg să-mi cumpăr bilet zilele acestea şi să plec pentru câteva zile în America. Nu ştiu dacă voi avea parte de o petrecere surpriză, însă ştiu că sunt aşteptată. Voi reveni însă repede în ţară, pentru că e nevoie de mine pentru a înregistra o piesă pe care o voi interpreta cu solistul Boier Bibescu. Sunt tare obosită, după ce zilele trecute am mers mii de kilometri, însă îmi place”, a povestit Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru Click!

image
Andreea Antonescu și Andreea Bălan au format una dintre cele mai bune trupe dance

Vedeta pare să o copieze pe Andreea Bălan, care şi ea face naveta România - SUA, de dragul iubitului ei, Michael, stabilit în New York. Antoneasca ne-a mai povestit că a primit în dar, de la fiica ei, o felicitare, iar prietenii i-au oferit  o pereche de ochelari, o ramă, un tablou, flori şi foarte multe sticluţe cu ojă, favoritele ei.  

Jumătate de familie în ţară, jumătate în SUA

image
Sienna Andreea, fiica solistei, are trei ani

Andreea Antonescu şi Traian Spak sunt căsătoriţi de trei ani şi au o fetiţă, pe Sienna Andreea, în vârstă de 3 ani. Ei au plecat cu toată familia în SUA, în speranţa unei vieţi mai bune. Traian lucrează în domeniul mezelurilor şi al carmangeriei, moştenire lăsată de tatăl lui, Constantin Spak, care şi-a pus capăt zilelor în 2011.

image
Traian Spak, soțul ei

Deşi cei doi soţi sunt prinşi cu treburi pe meridiane diferite, solista susţine că nici o clipă nu s-a pus problema divorţului.    

oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg