Câţi bani ia Mihai Petre pentru noul show de la Antena 1

simeon stalpnicul png

Am aflat salariul cu care Mihai Petre (35 de ani) a fost „momit” să plece din juriul „Dansez pentru tine” de la PRO TV în cel de la „Dancing With the Stars”, noul show pregătit de Antena 1 pentru această toamnă.

Conform surselor Click!, acesta va încasa nu mai puțin de 50.000 de euro pentru fiecare sezon al emisiunii. În acest moment, Mihai Petre ar fi semnat pentru două sezoane, adică un contract pe un an, ceea ce înseamnă că va avea în conturi cu 100.000 de euro mai mult.

Chiar dacă la PRO TV avea pe mână două emisiuni, pentru că era jurat și la „Românii au talent”, Mihai Petre se arată foarte mulțumit de noul drum profesional. „Am fost întotdeauna atras de acest gen de formate, așa că mă bucur foarte mult să am şansa să jurizez un show care duce dansul la alt nivel. Un factor important în decizia mea îl are şi echipa de producţie, alături de care lucrez de peste un deceniu, echipa în cadrul căreia m-am format ca şi om de televiziune”, a declarat Mihai Petre.

image
Mihai Petre, în ringul de la "Dansez pentru tine", la Pro TV

Click! spune

Cum show-ul “Dansez pentru tine” nu se va mai regăsi în grila PRO TV, pentru Mihai Petre s-a căutat înlocuitor doar în juriul emisiunii “Românii au talent”.  S-ar părea că în locul lui va veni Mihai Bendeac, care va fi coleg cu Andra şi cu Cabral. Din toamnă, la PRO TV, vor reveni show-urile „Vocea României”, „MasterChef” şi serialul „Las Fierbinţi”.

Merisoreanu si Ionela Prodan
traian basescu 0 jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle png
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Elvira Deatcu Andreea Esca
cană de ceai
311060713 10225862509742554 1763676810025952230 n jpg
image
image
image
image
image png
kanye west sotii bieber
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg