Catinca Roman a făcut Covid: "Nici nu îmi imaginez ce ar fi fost dacă nu eram vaccinată"

image
Catinca Romanfoto: captură Youtube

Catinca Roman este infectată cu virusul Sars-Cov-2! Sora Oanei Roman a luat virusul, deși s-a vaccinat în urmă cu șase luni cu AstraZeneca. Catinca a făcut o formă moderată a bolii și s-a izolat la domiciliu pentru a nu-i afecta și pe apropiați.

Din fericire, vedeta nu a avut nevoie de spitalizare și s-a tratat acasă. “Acum mă simt ceva mai bine, dar nu mi-a fost ușor. Nu am avut nevoie de spitalizare sau de oxigen, dar am resimțit boala ca fiind o formă moderată. Nu sunt încă complet recuperată. Dar, din fericire, nu i-am îmbolnăvit pe cei din jur, fiica mea este bine, sunt toți bine“, a dezvăluit Catinca Roman, pentru Fanatik.ro.

"Mai aveam o săptămână și îmi făceam și doza booster"

Fiica vitregă a lui Petre Roman intenționa să-și facă în aceste zile și doza a treia de vaccin însă nu a mai apucat, infectând-se cu Sars-CoV -2. “Eu sunt vaccinată. Mai aveam o săptămână și îmi făceam și doza booster, dar nu am mai apucat pentru că m-am îmbolnăvit. Dar nici nu îmi imaginez ce ar fi fost dacă nu eram vaccinată. Dacă eu am avut formă moderată și m-am simțit cum m-am simțit, nici nu vreau să mă gândesc ce e la cei cu forme severe”, a mai spus vedeta, care se află în izolare la domiciliu.

Citește și:

Confesiunile vedetelor după Covid: sechele și povești de groază din spital. Andrei Ștefănescu: "Eram praf, aveam pierderi de memorie"

Alina Pușcău, în stare gravă cu Covid, varianta Delta: “Mă omoară, îmi distruge viața”

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bani falsi sursa igpr
reghe corina caciuc jpeg
cub reghecamf bătaie png
anamaria ferentz jpeg
platou unt foto Instagram/oliveandpinecharcuterieco JPG
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg