Catinca Roman: «Andreea a fost modernă, dar Ozana şi-a asortat prost culorile»

Ultima actualizare:

    Rochia albastră a  Andreei a fost   lucrată de Athena Filip
Rochia albastră a Andreei a fost lucrată de Athena Filip

Fiica Andreei Bălan a avut o petrecere de botez ca-n basme şi până şi invitaţii s-au asemănat cu personaje din poveşti. Artista a venit îmbrăcată în roz, iar părul şi l-a asortat la culoarea ţinutei. Dar şi Ozana Barabancea a ales tot o rochiţă roz bombon, care, susţin designerii, nu prea a avantajat-o.

A fost rost de bucurie şi de dans pentru juraţii de la emisunea “Te cunosc de undeva”, difuzată la Antena 1. Andreea Bălan (32 de ani) şi-a botezat sâmbătă, 22 aprilie, fetiţa, pe Ella Maya, la Biserica Doamna Oltea, apoi s-a îndreptat cu alaiul de invitaţi spre Palatul Bragadiru unde s-au veselit pân-n zori.

La biserică, Andreea  a purtat o  rochiţă-Barbie
La biserică, Andreea a purtat o rochiţă-Barbie

Frumoasa artistă a ales ca tematica petrecerii de după creştinarea fetiţei sale să se desfăşoare după una de basm, aşa că cei aproape o sută de prieteni care s-au strâns au avut parte de o atmosferă de Disneyland. Tom şi Jerry şi Ursuleţul de Pluş- au fost doar câteva personaje care au animat cheful, iar celebra mămică nu s-a dezis de la tematică şi a ales să fie Prinţesa Ariel.

A purtat o rochie roz şi şi-a vopsit părul în aceeaşi nuanţă. Designerul Catinca Roman e de părere că i s-a potrivit perfect ţinuta. “Andreea nu-mi displace. Din contră, îmi place că a ales să poarte ceva atât de deschis, mi se pare îndrăzneaţă, modernă şi i se potriveşte stilul. Coafura şi culoarea sunt foarte tinereşti”, a declarat ea pentru Click!

Ozana nu a fost  inspirată când a ales  să poarte pantofi  galbeni la rochie roz
Ozana nu a fost inspirată când a ales să poarte pantofi galbeni la rochie roz

Nici colega ei de emisiune, Ozana Barabancea (47 de ani), nu s-a lăsat mai prejos şi a ales să fie Zâna Măseluţă. Artista a ales o rochie roz cu floricele, asortată la pălărie, şi pantofi galbeni.


    Ozana nu a fost  inspirată când a ales  să poarte pantofi  galbeni la rochie roz
Ozana nu a fost inspirată când a ales să poarte pantofi galbeni la rochie roz

De data aceasta, designerul nu a fost de acord cu stilul ales de Ozana: “Culorile sunt prost asortate şi nu se potrivesc Ozanei, nu o avantajează. Pălăria şi pantofii sunt din altă poveste, nu au legătură cu rochia. Ar fi trebuit să-şi ia ceva din material fluid, nici prea strâmt, nici prea larg. Pe viitor, e bine să evite nuanţele pale sau culorile închise şi să opteze pentru unele vii:  roşu sau verde. Pălăria e pe lângă, e cu totul alt stil. Nu ştiu dacă a fost sfătuită sau şi le-a ales singură”, ne-a mai spus Catinca Roman.

Andreea Antonescu a venit cu fetiţa

simeon stalpnicul png

Nu a lipsit de la chef nici fosta ei colegă din trupa André, Andreea Antonescu, stabilită în America. Ea a venit la Palatul Bragadiru însoţită de fiica ei, Sienna (6 ani), micuţa purtând o ţinută roz, ca de prinţesă. Andreea a fost în centrul atenţiei cu coafura ei atipică, din două culori, blond şi negru. Cele două soliste au dansat şi s-au simţit bine, până la spartul petrecerii, aşa cum obişnuiau odinioară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net