Catrinel Menghia, însoțită de fiică, la Festivalul de la Cannes! Va apărea pe copera Vogue

Catrinel Menghia a fost însoțită de cea mai importantă persoană din viața sa la ediția de anul acesta a Festivalului de la Cannes. Cu puțin timp înainte de a participa la marele eveniment, actrița a realizat un pictorial pentru revista Vogue.

Catrinel Menghia se află la Cannes foto: Instagram
Catrinel Menghia se află la Cannes foto: Instagram

Nu foarte multe persoane din România au avut ocazia de a apărea în revista Vogue. Catrinel Menghia, însă, se numără printre puținii conaționali de-ai noștri care au marcat asemenea reușită. În timpul pe care l-a petrecut în Franța, cu ocazia Festivalului de la Cannes de anul acesta, Catrinel a realizat un pictorial pentru celebra revistă, iar numărul în care ea apare va fi publicat în China.

Vedeta a postat mai multe imagini din timpul ședinței foto, alături de fotograf, videograf, dar și de alte persoane din staff. Catrinel Marlon a îmbrăcat o rochie bleumarin, ca de prințesă, la care a accesorizat o pereche de ochelari de soare supradimensionați. Vedeta a avut părul coafat într-un coc lejer, de inspirație retro.

Catrinel Menghia a apărut la Cannes alături de fetița ei

Catrinel Menghia a purtat o rochie neagră, strălucitoare, ce-i lasă la vedere decolteul amețitor, pe covorul roșu de la Cannes. Ulterior, actrița și-a făcut din nou apariția în cadrul Festivalului, însă de data aceasta când atmosfera era mult mai liniștită. Pe parcursul acestei zile, Catrinel Menghia a dus-o pe fetița sa la celebrul cinematrograf unde se află covorul roşu al festivalului şi unde se adună toate vedetele. 

Cele două s-au fotografiat la intrare, unde de obicei fotografii încearcă din răsputeri să le surprindă în instantanee pe cele mai renumite vedete. Protagonistele au fost acum Caroline Leon și mama ei, Catrinel. Micuța nu s-a despărțit de jucăria ei, nici măcar de dragul pozelor, însă a făcut furori pe contul de Instagram al actriței, unde toți internauții i-au remarcat frumusețea.

Nici nu voia să audă de actorie, dar așa a cunoscut succesul

Catrinel Menghia s-a lansat în showbiz ca fotomodel, unde a avut parte de colaborări cu brand-uri renumite la nivel mondial, însă și-a continuat cariera ca actriță. Inițial, vedeta nici nu voia să audă de lumea cinematografiei, însă astăzi are mare succes în acest domeniu.

„Primul casting pentru o prezentare de modă a fost pentru Armani. Ţin minte că m-am dus la agenţie şi mi-au spus: „Uite, ai fost confirmată pentru Armani. Eşti bucuroasă?“. Făcusem mai multe castinguri în ziua aceea, nu ştiam cine, ce şi cum. Am zis: „Da, e OK“. Iar ei au răspuns: „Da, dar e Armani“. Nu ştiam cine e Armani.  Deci eram din altă lume.

Părinţii noştri ne-au crescut fără televizor. Nu cumpărasem niciodată o revistă de modă. Singurul ziar pe care îl cumpăram pe vremea aia, era „Formula AS“, că mă ruga mama să-l cumpăr. Dar nu cred că am cumpărat vreodată o revistă, mai luam rebusuri poate, era o modă atunci. Credeam că revistele de modă care se găseau la tonete erau traduse din altă limbă, că nici măcar nu le facem la noi. Eram într-o lume paralelă (râde). (...)

Am fost la o întâlnire pentru un scurtmetraj, dar nu am făcut niciun casting. Era într-o vineri, iar regizorul mi-a spus: „Filmăm luni“. Eu am întrebat dacă nu facem casting. A zis că nu. Prietena mea se pusese de acord cu regizorul să-mi dea această şansă. Am filmat. Nu mă interesa prea mult subiectul, eram în altă lume. După, acelaşi regizor mi-a oferit o parte micuţă în primul lui lungmetraj, care se filma în Ungaria. Am acceptat foarte greu şi cu o singură condiţie: să fiu fotograful oficial al filmului. S-a uitat cumva la mine, dar a fost de acord. Am stat o lună în Ungaria, pe platoul de filmare, cu toată lumea (...)”, a declarat vedeta în urmă cu doi ani, pentru Adevărul.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
image
actualitate.net
image
actualitate.net