Catrinel Sandu, poze noi de la nunta de vis cu Steve! Ce spune mama vedetei despre ginere

Ultima actualizare:

    foto: arhivă personală
foto: arhivă personală

Catrinel Sandu zâmbește iar! Vedeta a scos de la sertar imagini noi de la nunta ei cu stomatologul american Steve Schroeter, alături de care și-a refăcut viața după despărțirea de tenismenul Gabriel Trifu.

Catrinel Sandu (44 ani) a bifat un an de la nunta cu stomatologul american Steve Schroeter (48 de ani), cu care și-a refăcut viața după divorțul de Gabriel Trifu. Mama vedetei, Mia Sandu, a marcat momentul pe Internet. "Azi se împlinește un an de zile. 11.11.2019, de la nunta lui Catrinel cu Steve, într-un decor de vis, o nuntă ca în povești, care a ținut trei zile și trei nopți. La mulți ani, dragii mei copii, să fiți sănătoși, fericiți, și mereu îndrăgostiți, așa cum sunteți de când sunteți împreună. Vă iubesc și mulțumesc în fiecare zi Bunului Dumnezeu că existați în viața mea. A fost de vis. O spun toți oamenii dragi care au fost cu noi în acele clipe minunate, dar am avut și un mare absent, Nicu, care sigur ne-a vegheat din cer și a fost lângă noi mereu și s-a bucurat văzând fericirea voastră ", a scris mama vedetei pe Facebook.

Au trecut aproape doi ani de când Catrinel Sandu anunța pe pagina ei de Facebook că divorțează de fostul tenismen Gabriel Trifu (46 de ani), după un mariaj de 11 ani. Ea a traversat o perioadă dificilă, timp în care părinții i-au fost alături, însă la câteva luni de la pronunțarea divorțului, Catrinel a avut parte și de soare pe strada ei. În viața ei a apărut medicul stomatolog Steve Schroeter, care i-a oferit o nouă viață in America, unde locuiesc, alături de mama vedetei, și cele două fetițe ale lui Catrinel, Sara (11 ani) și Lara (6 ani și jumătate). 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net