Catrinel Sandu s-a întors în țară după doi ani. «Îmi era dor de România»


    Catrinel Sandu nu a mai fost de doi ani în RomâniaFoto: Instagram
Catrinel Sandu nu a mai fost de doi ani în RomâniaFoto: Instagram

De mai bine de zece ani de când este stabilită în America, Catrinel Sandu (43 de ani) a venit aproape an de an cu fiicele sale să își petreacă vacanțele de vară în România, alături de familie și prieteni.

Iată că pandemia le-a stricat obiceiurile și au stat departe de țara natală. Acum, după doi ani, fosta bebelușă de la “Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV, a sosit pe meleagurile de care i-a fost dor. Însoțită de fetele sale, Lara (8 ani) și Sara (12 ani), blondina va petrece o lună de vacanță binemeritată.

Pe timpul pandemiei au avut-o alături, în SUA, pe mama ei care a răsfățat tot familionul cu cele mai gustoase mâncăruri preparate de ea, dar aceasta s-a întors acasă luna trecută. Mama Mia, așa cum este alintată de cele două nepoate, a venit mai devreme ca să pregătească locuința pentru musafiri.“Catrinel și fetițele vor sta în țară aproape o lună. Vin să își salute prietenii de care le era foarte dor, apoi se întorc pentru că încep școala. În 2019 au cumpărat un apartament cu patru camere în zona Unirii și vor să-l aranjeze frumos”, ne-a spus o prietenă de-ale vedetei. 

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png