Catrinel Sandu și-a cucerit noul iubit pe deplin: «Orice afacere facem, o întreb pe ea»

Ultima actualizare:

    Catrinel Sandu și Steve consideră că sunt „suflete pereche”Foto: Arhivă personală
Catrinel Sandu și Steve consideră că sunt „suflete pereche”Foto: Arhivă personală

Catrinel Sandu trece prin una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, trăind o adevărată poveste de dragoste alături de logodnicul ei de origine americană, Steve. Vedeta a dezvăluit care este modul prin care a reușit iubitul ei să o cucerească, acesta aflându-se în aceeași situație. Cei doi par extrem de îndrăgostiți unul de celălalt, iar Steve a explicat că se bazează pe sfaturile lui Catrinel în orice dorește să facă, chiar și în afaceri.

Fosta vedetă de televiziune Catrinel Sandu, în vârstă de 42 de ani, a fost nevoită să treacă printr-un divorț dureros pentru a-și găsi adevărata dragoste. Vedeta s-a sparat în decursul anului trecut de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, alături de care are două fetițe, Lara și Sara. Situația fostului cuplu începuse să se înrăutățească, mai ales după ce Catrinel a aflat că a fost înșelată de fostul ei partener de viață. 

În actuala sa relație, însă, Catrinel a dezvăluit că totul este numai „lapte și miere”. Vedeta a povestit, în cadrul unei emisiuni, despre modul în care iubitul ei stomatolog a reușit să o cucerească, a mărturisit că deși nu s-au căsătorit încă se simt deja ca o familie, iar Steve este în asentimentul ei. Iubitul lui Catrinel a dezvăluit că se consultă mereu cu aleasa inimii sale, chiar și atunci când vine vorba despre afaceri, caracterizând-o pe aceasta ca fiind „foarte deșteaptă și frumoasă”.

[[{"fid":"3372762","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Catrinel Sandu, alături de logodnicul ei, Steve Schroeter ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Arhivă personală"},"type":"media","attributes":{"title":"Catrinel Sandu, alături de logodnicul ei, Steve Schroeter ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Catrinel Sandu, despre relația cu Steve

Vedeta a intrat în direct prin convorbire telefonică în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, unde a oferit amănunte despre logodnicul ei, Steve. „Am un partener lângă mine cu care pot să împart totul, e un partener, facem totul împreunăm, simt că am lângă mine pe cineva pe care pot să mă bazez. Este un tată extraordinar, un bărbat extraordinar. Sunt mai fericită decât am fost vreodată și în sfârșit am reușit să trăiesc o relație așa cum am visat mereu: că femeia este respectată, apreciată, încurajată să facă ce vrea, în același timp păstrându-și independența.

El este stomatolog și ne tot întâlnim cu tot felul de oameni, nu există persoană care să nu spună că este un om extraordinar. Are un suflet de aur. Îmi spune în fiecare dimineață că este cel mai norocos și eu îi spun la fel. Cred că ne-am găsit amândoi, suntem compatibili. Suntem cu suflete la fel. 

[[{"fid":"3372760","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Catrinel Sandu are două fetițe, Lara și Sara ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Arhivă personală"},"type":"media","attributes":{"title":"Catrinel Sandu are două fetițe, Lara și Sara ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Catrinel Sandu a găsit tăticul perfect pentru fetițele ei

Și fetițele lui Catrinel sunt încântate de Steve, una dintre ele spunându-i acestuia chiar „tată”. „S-a pus cel mai bine cu fetele, cu Sara și cu Lara, a știut exact cum să mă cucerească, iar ele l-au ales. Lara a început să-i spună „daddy” (tătic n.r), simte că suntem o familie, le văd foarte schimbate față de anul trecut, iar schimbarea asta o văd în tot ceea ce fac. La școală merge bine, dar cu dragoste și înțelepciune, nu am cuvinte..totul merge ca pe roate”, a declarat Catrinel Sandu.

[[{"fid":"3372764","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Steve se înțelege de minune cu fetițele lui Catrinel ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Arhivă personală"},"type":"media","attributes":{"title":"Steve se înțelege de minune cu fetițele lui Catrinel ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Steve se cosultă mereu cu Catrinel, chiar și în afaceri

Și Steve, iubitul vedetei, este în asentimentul ei și a susținut că se bazează mereu pe părerile sale, chiar și atunci când este vorba despre afaceri „Sunt doar foarte norocos că o am… Este cea mai minunată femeie pe interior, pe care am cunoscut-o. Este foarte deșteaptă și frumoasă. Orice afacere facem, o întreb pe ea. Nu aveam idee că cineva poate să fie atât de deștept și minunat”, a mărturisit el. Steve are și el, la rândul lui, doi copii, și formează deja o familie fericită alături de Catrinel și fetițele ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net