Catrinel şi Ghenea şi-au plimbat sânii la Cannes

image
Cu aşa salopetă sexy, pe Catrinel Menghia nu aveai cum s-o priveşti decât de la bust în sus

Am stat bine şi anul acesta la Cannes. Şi la filme, dar şi la bombe-sexy. Cum încă nu putem vorbi despre distincţii, întrucât festivalul se încheie abia duminică (22 mai), ar fi bine să ne îndreptăm privirea către divele autohtone care s-au perindat pe acolo. Catrinel Menghia şi Mădălina Ghenea au fost de-a dreptul ravisante.

Dacă în competiţia oficială România e reprezentată de regizorii Cristi Puiu (“Sieranevada”) şi Cristian Mungiu (“Bacalaureat”), iar la secţiunea “Un Certain Regard” îl avem pe tânărul Bogdan Mirică (“Câini”), la categoria “Miss Cannes”, imaginară desigur, ne mândrim  cu Catrinel Menghia (30 de ani) şi Mădălina Ghenea (27 de ani).

image
Mădălina Ghenea a purtat o rochie creată de Zuhair Murad, care i-a pus în evidenţă sânii şi picioarele

Cele două au atras toate privirile cu frumuseţea lor, dar şi cu ţinutele extrem de sexy, care lăsau la vedere sâni perfecţi şi picioare subţiri, de gazelă. Pe 18 mai, Catrinel Menghia – Marlon pe numele ei de actriţă – a mers la petrecerea “Blue Obsession”, organizată de L’Oreal. Aproape nemachiată şi îmbrăcată aparent simplu, într-o salopetă, frumoasa ieşeancă şi-a lăsat la vedere sânii superbi, cu care a câştigat sute de mii de euro din reclamele la lenjerie intimă.

image
Mădălina Ghenea a purtat o rochie creată de Zuhair Murad, care i-a pus în evidenţă sânii şi picioareleFoto: AP

De cealaltă parte, olteanca Mădălina Ghenea, originară din Slatina, şi-a afişat trupul superb la o gală caritabilă, care a avut loc în Cap d’Antibes, pe 19 mai. Rochia, creată de celebrul designer libanez Zuhair Murad, costă cel puţin 15.000 de euro şi i-a pus Mădălinei în valoare toate atuurile. N-ar fi exclus ca după această apariţie românca să-şi găsească un nou iubit, ţinând cont că relaţia cu designerul Philipp Plein (38 de ani) s-a încheiat luna trecută, după doar 38 de zile de iubire.

Ea a fost cea mai despuiată!

Supermodelul Bella Hadid (19 ani), sora mult mai cunoscutei Gigi Hadid, s-a afișat la Cannes mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Unii zic că e curajoasă și perfectă, alții că ar fi mult prea multă piele la vedere. Ea a purtat o rochie semnată Alexandre Vauthier Couture.

image
Foto: Guliver/ Getty Images
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
Melania şi Donald Trump
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
razie sintesti foto news
Serghei Lavrov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda