Cauţi cazare la mare? Trăistariu închiriază 6 garsoniere de lux

Ultima actualizare:
Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu, fostul solist al trupei Valahia, care a fost pe val după ce a participat la Eurovision cu piesa Tornero, a intrat în afaceri pe timp de criză cu închirierea a şase apartamente pe care le are la Constanţa.

Pentru că încă nu au reînceput concertele şi nunţile, Mihai (40 de ani) se ocupă personal de închirierea acestora. "Momentan mă ocup eu, puteam să le dau unei firme, însă am vrut să văd cum este", ne-a mărturisit solistul care a făcut şi un împrumut înainte de pandemie, pe care acum trebuie să-l restituie.

S-a dat startul vacanţelor pe Litoral. Ţinuţi în case aproape trei luni, românii s-au trezit că nu şi-au rezervat vacanţele de vară, aşa cum făceau în alţi ani. N-au ştiut de când pot merge la mare şi mai ales în ce condiţii. Acum au fost luaţi pe nepregătite, iar cei mai mulţi caută locuri ferite şi sigure.  Hotelurile nu par o opţiune viabilă. Prevăzător, Mihai Trăistariu pare că a anticipat această situaţie aşa că şi-a amenajat rapid 6 garsoniere de lux în Mamaia nord şi acum le-a scos la închiriat.

"Sunt nişte garsoniere uriaşe"

Sâmbătă, Mihai a întâmpinat  primii turiști
Sâmbătă, Mihai a întâmpinat primii turiști

”Sunt şase garsoniere de tip studio, apartamente mari, cu tot cu balcon au 43 de metri pătraţi. Sunt nişte garsoniere uriaşe”, ne-a povestit Mihai Trăistariu. ”Mă ocup eu în vara asta de ele, mi se pare mai ok să cunosc fenomenul şi am ales să mă ocup personal de ele ca să văd cum funcţionează, ca să văd ce mai am nevoie, câte femei de serviciu şi cât durează curăţenia, cum vin clienţii, cum le dau chei, cum o iau la plecare. Vreau să văd exact ce se întâmplă”, a completat cântăreţul. Acum, la început de sezon, chiriile sunt chiar foarte mici la garsonierele vedetei: în iunie,150-200 de lei pe zi, apoi în iulie cresc cu 50-100 de lei. ”În weekend am tot timpul 50 de lei în plus. Iar vârful de sezon, între 15 iulie-15 august, le dau cu 100 de euro, oricum sunt sub preţul pieţei unde se dau cu 6-7 milioane pe noapte. Am zis să le dau anul ăsta să nu stau cu ele goale dacă tot nu sunt concerte”, ne-a mai explicat Mihai strategia sa.


    Sâmbătă, Mihai a întâmpinat  primii turiști
Sâmbătă, Mihai a întâmpinat primii turiști

Cântăreţul e foarte implicat în această afacere. ”Am investit foarte mult în ele, sufleteşte şi material, m-am implicat total. Două luni am bibilit la ele în fiecare zi ca să arate wow. Şi au absolut tot ce trebuie, nu le lipseşte nimic şi sâmbătă am primit primii clienţi şi am stat cu ei să vedem ce ar putea lipsi. Şi erau foarte încântaţi că la preţul ăsta au găsit un apartament cu tot ce trebuie. Au absolut orice de la Wi-Fi gratuit până la frigider, aragaz, televizor, fier de călcat, bucătărie complet utilată. Au pat mare şi o canapea extensibilă. Încap chiar şi 5 persoane”, spune el, mai ales că nu are voie să dea greş, deoarece, înainte de pandemie, a făcut şi un împrumut bancar. Acum, spera ca din închirierea apartamentelor să treacă cu bine peste perioada aceasta când concertele sunt ”pe butuci”. Şi se pare că a dat lovitură. În minivacanţa de Rusalii a închiriat 4 din cele 6 locuinţe şi personal le-a înmânat cheile clienţilor veniţi sâmbătă.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net