Cauza decesului Oanei Ioachim, partenera lui Ştefan Bănică Jr EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Oana Ioachim și Ștefan Bănică Jr, în spectacolul „Desculţ în parc”Foto: romaniatv.net
Oana Ioachim și Ștefan Bănică Jr, în spectacolul „Desculţ în parc”Foto: romaniatv.net

Ziua de vineri, 11 septembrie, este una neagră pentru teatrul românesc. Actriţa Oana Ioachim s-a stins din viaţa la vârsta de 48 de ani. Potrivit surselor Click! actriţa suferea de cancer la sân, boală ce a fost tratată la momentul apariţiei sale, dar care a recidivat din cauza stilului de viaţă a acesteia.

În ultimii ani Oana Ioachim l-a avut alături pe regizorul, producătorul, actorul şi scenaristul Răzvan Săvescu, cel care a lucrat la mai multe seriale şi filme de televiziune precum „Nimeni nu-i perfect”, „La Bloc” sau „America, venim!”. Această perioadă a vieţii sale nu a fost una comodă pentru actriţă, căci deşi colabora cu soţul ei şi juca la Teatrul Mic nu o ducea deloc bine cu sănătatea. „În urmă cu mulţi ani i s-a descoperit un cancer la sân, pe care l-a tratat la vremea respectivă. Însă din cauza stilului de viaţă dezordonat, cu multe opetreceri, turnee şi filmări la care participa de multe ori şi noaptea, acesta a recidivat. În ultima jumătate de an s-a curăţat rapid, mai ales că nu respecta deciziile medicilor. Slăbise foarte mult şi abia se mai ţinea pe picioare”, ne-a povestit o sursă din anturajul actriţei. 

Decesul anunţat printr-un comunicat

Decesul actriţei a fost anunţat prin intermediul unui comunicat de presă remis de Teatrul Mic celor de la Agerpres. "Cu regret vă aducem la cunoștință plecarea dintre noi a actriței Oana Ioachim, care s-a stins din viață în dimineața zilei de 11 septembrie, la vârsta de 48 de ani", se anunţa în acesta.

Ultimul film în care a apărut Oana Ioachim

Oana Ioachim s-a născut la pe 17 iulie 1967. Îndrăgita actriță a jucat în 12 filme, printre care "America, venim!" (2014) şi "Icre Negre/ Caviar" (2010), de Răzvan Săvescu, "Cealaltă Irina" (2009), de Andrei Gruzsniczki, "Alexandra" (2007), "Niciodată nu e prea târziu" (2006), de Alexandru Berceanu, şi "Amen/ Amen" (2002), de Costa-Gavras.

Imagini cu Oana Ioachim

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
12357203 jpg
image
image
image
image
image
image
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
Banner Dinu Maxer Miss Plajă
banner Julia Jianu png
Coca Andronescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net