Ce a ajuns Dan Diaconescu să facă după eliberarea din închisoare

Ultima actualizare:

    Dan Diaconescu  a înfiinţat OTV  în anul 2000
Dan Diaconescu a înfiinţat OTV în anul 2000

Înainte să fie condamnat la puşcărie pentru şantaj, Dan Diaconescu (51 de ani) era printre cei mai influenţi oameni din România. După eliberare, şi-a păstrat aura de superstar al televiziunii, deşi nu a mai apărut pe sticlă de ani buni.

Această absenţă nu i-a afectat însă popularitatea şi iată că fostul şef de la OTV e bun de reclamă. Patronul unei florării din Capitală l-a rugat să facă un scurt video publicitar în care să îi laude trandafirii. În stilul care l-a consacrat, ca pe vremea când îşi ţinea celebrele emisiuni nocturne la fostul post de televiziune OTV, Dan Diaconescu. „Nu rataţi Florăria Buchetino pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi!”, a spus el amuzat. Celebrul fost patron de televiziune a fost încarcerat în martie 2015 după ce a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj. În noiembrie 2017, Dan Diaconescu a fost eliberat în urma unei cereri pentru eliberare condiţionată. Cu toate acestea, el nu are voie să facă declaraţii publice şi să apară la tv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net