Ce a făcut Andra la prima oră din zi!

Ultima actualizare:

    Andra, în maşină, în drum spre grădiniţăFoto: Arhivă personală
Andra, în maşină, în drum spre grădiniţăFoto: Arhivă personală

Andra (28 de ani) este o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât şi în carieră! De curând, artista a dorit să dezvăluie fanilor cum îşi începe ziua în plină Săptămână a Patimilor.

Andra a dezvăluit fanilor ei că, în dimineaţa zilei de marţi, 7 aprilie, merge la grădiniţa fiului ei, David (4 ani), deoarece micuţul va picta ouă de Paşte. Acest lucru face parte din pregătirile speciale care au loc cu doar patru zile înainte de Sărbătorile Pascale.

“Neaţa! Am plecat spre David, la grădiniţă pentru că astăzi pictăm ouă... şi facem pregătirile pentru Paşte! Vă pup şi aveţi grijă de voi!”, a mărturisit Andra, pe Facebook.

Micuţul David, foarte bucuros că se apropie Sărbătorile Pascale
Micuţul David, foarte bucuros că se apropie Sărbătorile Pascale

Fanii au fost încântaţi să vadă cum îşi începe artista această zi. “Bună, vă pupăm şi noi, spor la treabă!”, “Mult succes la grădiniţă, vă pup, să pictaţi ouăle foarte frumos”, “Bună dimineaţa, suflet frumos! Să ai o zi frumoasă şi binecuvântată!”, “Bravo, Andra, clipele petrecute alături de copii sunt cele mai frumoase, şi pentru copii, şi pentru părinţi ”, au scris prietenii virtuali, pe reţeaua de socializare.

Andra e însărcinată, David este în culmea fericirii

Andra, însărcinată pentru a doua oară, alături de soţul ei, Cătălin Măruţă, şi de David
Andra, însărcinată pentru a doua oară, alături de soţul ei, Cătălin Măruţă, şi de David

După ce îndrăgita cântăreaţa a confirmat că e însărcinată în cinci luni, aceasta a mărturisit că băiatul ei şi al lui Cătălin Măruţă (37 de ani) a primit vestea cu mare bucurie.

"David e foarte fericit, îmi pupă burtica în fiecare zi şi îi spune deja Maria Eva. De mult mi-am dorit o fetiţă cu numele Maria, e ceva de sus, de la Dumnezeu…", a mărturisit Andra, însărcinată pentru a doua oară.

"Sarcina e deja avansată, merge foarte bine, fetiţa este foarte bine şi sunt foarte fericită! Mi-a fost puţin rău la început, dar am trecut de asta, aşa mi-a fost şi cu David", a mărturisit Andra, potrivit Revistei Ciao.

Confirmarea că va avea o fetiţă a avut-o chiar de ziua lui Cătălin, în data de 27 ianuarie. Timp suficient de atunci şi până în prezent să se gândească şi la nume. Pe cea mică o va chema Maria, susţine Andra, purtând, astfel, numele uneia dintre bunicile lui Măruţă.

Andra Măruţă, însărcinată cu o fetiţă - Cătălin îi este mereu aproape

Cătălin Măruţă şi-a exprimat bucuria de a avea încă un copil. "În iulie, se va naşte fiica mea! Da, aţi citit bine. Am tăcut până acum, am respectat discreţia Andrei, dar acum vă spun, cu tradiţionalul orgoliu patern, că soţia mea e însărcinată din nou şi, spre bucuria lui David, de dată această vom aduce acasă o fetiţă! Am deja o inima în plus, o dragoste în plus!... E un sentiment extraordinar, aproape imposibil de expus în cuvinte!...Vă mulţumesc pentru că mereu sunteţi alături de Andra şi de mine!", a scris prezentatorul TV, pe contul personal de Facebook, despre Andra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net