Ce a făcut Bianca cu rochia de mireasă, la trei ani de la nuntă

Ultima actualizare:

    Bianca şi Victor s-au căsătorit în luna octombrie 2013foto: arhiva personală
Bianca şi Victor s-au căsătorit în luna octombrie 2013foto: arhiva personală

Chiar dacă au divorţat la doar câteva luni de la nunta din 2013, Bianca şi Victor Slav se consideră în continuare uniţi în faţa lui Dumnezeu. Luna trecută, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe superbe, Sofia Natalya, iar fosta asistentă tv simte că lucrurile s-au aşezat aşa cum trebuia pentru familia ei. Bianca şi Victor au sărbătorit luni ( 24 octombrie) patru ani de când formează un cuplu, motiv pentru vedetă să-şi amintească cu nostalgie ziua în care a îmbrăcat rochia albă de mireasă.

Parcă mai ieri, Bianca Drăguşanu era condusă de tatăl ei Jimmy în faţa altarului. Pe ploaie şi aparată de o armată de bodyguarzi, vedeta şi-a croit cu greu drum printre oamenii strânşi din curiozitate să o vadă la biserică. Fosta asistentă tv s-a cununat religios la Biserica Doamna Oltea din Cartierul Tei, iar petrecerea a ţinut-o la un centru de evenimente din Otopeni. La trei ani de la acel moment, Bianca este acum mămică de fetiţă, aşa cum a visat, şi şi-a amintit cu drag clipele din ziua cea mare în care a îmbrăcat o rochie superbă, făcută pe comandă la un celebru atelier şi care a costat nu mai puţin de 5.000 de euro.


    Bianca a purtat o rochie
Bianca a purtat o rochie

"Bianca nu mai are rochia de mireasă. A vândut-o la un an de la eveniment. A păstrat în schimb verigheta şi inelul de logodnă. Rochia era cumpărată de ea. De aia şi-a permis să o scoată la vânzare, dar bijuteriile  sunt cadou. Inelul are un diamant cu claritate mare, este simplu şi frumos, iar Bianca îl poartă la ocazii", ne-a povestit o apropiată a vedetei.

Bianca Drăguşanu s-a acomodat cu noua ei viaţă după ce a devenit mămică. Îşi împarte sarcinile cu Victor şi încă mai speră că va găsi o bonă internă care să o ajute să o crească pe micuţa Sofia Natalya.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu