Ce a făcut Dan Helciug la «X Factor» în Anglia! «Stând la un pahar de vin mi-a venit o idee năstruşnică» EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    «Greieraşul» de la «Ferma Vedetelor» a prins gustul concursurilor televizate
«Greieraşul» de la «Ferma Vedetelor» a prins gustul concursurilor televizate

După marea finală nu s-au mai auzit mare lucru despre concurenţii de la „Ferma Vedetelor” (PRO TV). Însă cel care n-a stat degeaba după reality-show a fost „greieraşul” Dan Helciug, despre care Click! are ştiri calde.

La începutul lunii, Dan Helciug (40 de ani) şi-a testat din nou limitele după ce a stat trei luni în fermă, dar de această dată aşa cum ştie el mai bine: în muzică! Solistul a avut curaj să se încrie la “X Factor” Anglia şi a făcut ravagii acolo cu talentul lui.

Dan Helciug şi Ionuţ  Negrişanu, la  preselecţiile X-Factor
Dan Helciug şi Ionuţ Negrişanu, la preselecţiile X-Factor

De ce X-Factor UK? Stând în ianuarie, anul acesta, la un pahar de vin fiert, mi-a venit o idee năstruşnică: Hai să fac un documentar despre cum ar fi să particip la un concurs internaţional gen X-Factor sau The Voice UK. Am aplicat online şi în luna mai mi-a venit confirmarea! Împreună cu fostul meu coleg de facultate, actorul Ionuţ Negrişanu (director adjunct la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi), care a primit şi el confirmarea de concurent, am zburat la Londra. Audiţiile le-am dat pe Wembley Arena şi am trecut cu succes de 3 etape, cântând piesa celor de la Queen, „Don’t stop me now”. Sunt încă în concurs, urmează să primesc confirmarea pentru etapa următoare. Experienţa a fost unică pentru mine. Am intrat în contact cu producători muzicali de excepţie şi am realizat ce diferenţe sunt între X-Factor UK şi X-Factor România”, ne-a povestit Dan Helciug, în exclusivitate.

Aşa arăta biletul de confirmare,  care atesta că Dan Helciug  a trecut în etapa următoare
Aşa arăta biletul de confirmare, care atesta că Dan Helciug a trecut în etapa următoare
image
image
image
image
image
image
ff4e3b3847b992300aea7e7467b04eff jpg
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png