Ce a făcut Monica Gabor, înainte să se întoarcă în America, de dragul lui Mr. Pink


  Monica Gabor şi Mr Pink
Monica Gabor şi Mr Pink

După o lună petrecută în România, Monica Gabor urmează să se întoarcă la iubitul ei în America. Vedeta nu mai este demult abonata clinicilor de înfrumuseţare, însă a făcut o excepţie, întrucât vrea să-l surprindă pe Mr Pink. Nu a venit singură, ci însoţită de fiica ei, Irina, cu care a împărţit aceste momente de cochetărie.

S-a stabilit peste Ocean de mai bine de şase ani şi vine în ţară destul de rar. Scumpă la vedere, la prima apariţie Monica Gabor (29 de ani) este un om liniştit, împăcat, departe de eticheta ”Scorpia de la Izvorani” care i s-a pus pe vremea când era soţia milionarului Irinel Columbeanu. Joi, de dimineaţă, am întâlnit-o la o clinică de înfrumuseţare, unde a venit însoţită de cea mai importantă persoană din viaţa ei: Irina (10 ani)!

Cele două fete, mamă şi fiică, par mai degrabă surori: Irina îi seamănă foarte bine, mai are un pic şi o prinde la înălţime, în plus îi moşteneşte cochetăria. Îmbrăcate casual, mama cu rochiţă şi balerini, iar fiica, pantaloni şi tricou, cele două s-au relaxat la tratamente de lux. Pentru Irina a ales un masaj de relaxare, iar pentru ea, o procedură cu care să-şi surprindă iubitul.

”Irina este în vacanţă şi are nevoie să se relaxeze, aşa că va face un masaj de relaxare, iar eu am ales Velashape, un tratament anticelulitic, pentru fermitatea coapselor şi extrem de eficient. Pe 10 mai mă întorc în America, şi vreau să mă aranjez pentru iubitul meu”, ne-a spus Monica Gabor. 


  Monica și fiica Irina s-au relaxat ieri la o clinică estetică
Monica și fiica Irina s-au relaxat ieri la o clinică estetică

Fosta doamnă Columbeanu a vorbit în exclusivitate despre cum a petrecut vacanţa cu Irina şi cum reuşeşte să o facă fericită când nu sunt împreună. ”Eu şi Irina am avut o vacanţă foarte frumoasă. Ne-am distrat foarte tare şi, cel mai important, am reuşit să stabilesc legături importante cu familia: am apropiat-o foarte mult de verişorii ei de la Bacău. Pentru mine contează ca fata mea şi nepoţii mei să ţină legătura şi să se iubească, aşa cum fac eu cu surorile mele. Am fost împreună la Bacău, la sora mea mai mare, Alina, apoi în Dubai. Ne-am jucat cu delfinii, ne-am bălăcit, ne-am dat cu ATV-urile. Irina e un copil foarte cuminte, un copil deştept, şi nu o pierd din ochi chiar dacă suntem departe una de cealaltă. Vorbim la telefon, prin mesaje, pe Skype, ştiu tot ce face la şcoală. Irina e un copil foarte deştept, şi bineînţeles, aici se vede şi aportul tatălui său cu care am ajuns să am o legătură mult mai bună faţă de cum era înainte. Timpul le rezolvă pe toate”, a declarat Monica Gabor pentru Click!.


  Înainte să se întoarc ă în America, vedeta a făcut câteva tratamente la o clinică de înfrumuseţare
Înainte să se întoarc ă în America, vedeta a făcut câteva tratamente la o clinică de înfrumuseţare

Miercuri, vedeta urmează să se întoarcă în America şi ştie că îi va fi greu. Întrebată dacă îşi doreşte să o aibă definitiv pe Irina în viaţa ei, aceasta a răspuns: ”Eu nu vreau dragoste cu forţa. Copilul meu mă va iubi că aşa vrea el, nu pentru că vreau eu să-i acaparez acest sentiment. Când vrea să vină în America, eu sunt la dispoziţia ei!”


  În Dubai, Irina s-a bălăcit cu delfinii, a făcut plajă, a înotat și s-a plimbat pe cămile
În Dubai, Irina s-a bălăcit cu delfinii, a făcut plajă, a înotat și s-a plimbat pe cămile

simeon stalpnicul png

Se iubeşte cu chinezul din 2011

În 2011, după ce a divorţat de Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a stabilit în America. Acolo l-a întâlnit pe bărbatul cu care are o relație de șase ani. Este vorba despe un afacerist de origine chineză, putred de bogat, pe nume Poe Qui Ying Wangsuo. Mr Pink, așa cum a fost poreclit asiaticul după băutura energizantă căreia îi face reclamă chiar Monica, locuiește cu românca într-o vilă evaluată la 3,5 milioane de dolari, în Malibu. Are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu și piscină cu palmieri.

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
drame de vazut pe netflix jpg
Schengen FOTO Shutterstock
cub gabi bădălău png
inna sexy jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic jpg
cub mașina moș craciun png