Ce a făcut Monica Gabor, înainte să se întoarcă în America, de dragul lui Mr. Pink

5 mai 2017
simeon stalpnicul png
Monica Gabor ┼či Mr Pink

După o lună petrecută în România, Monica Gabor urmează să se întoarcă la iubitul ei în America. Vedeta nu mai este demult abonata clinicilor de înfrumuseţare, însă a făcut o excepţie, întrucât vrea să-l surprindă pe Mr Pink. Nu a venit singură, ci însoţită de fiica ei, Irina, cu care a împărţit aceste momente de cochetărie.

S-a stabilit peste Ocean de mai bine de ┼čase ani ┼či vine ├«n ┼úar─â destul de rar. Scump─â la vedere, la prima apari┼úie Monica Gabor (29 de ani) este un om lini┼čtit, ├«mp─âcat, departe de eticheta ÔÇŁScorpia de la IzvoraniÔÇŁ care i s-a pus pe vremea c├ónd era so┼úia milionarului Irinel Columbeanu. Joi, de diminea┼ú─â, am ├«nt├ólnit-o la o clinic─â de ├«nfrumuse┼úare, unde a venit ├«nso┼úit─â de cea mai important─â persoan─â din via┼úa ei: Irina (10 ani)!

Cele dou─â fete, mam─â ┼či fiic─â, par mai degrab─â surori: Irina ├«i seam─ân─â foarte bine, mai are un pic ┼či o prinde la ├«n─âl┼úime, ├«n plus ├«i mo┼čtene┼čte cochet─âria. ├Ämbr─âcate casual, mama cu rochi┼ú─â ┼či balerini, iar fiica, pantaloni ┼či tricou, cele dou─â s-au relaxat la tratamente de lux. Pentru Irina a ales un masaj de relaxare, iar pentru ea, o procedur─â cu care s─â-┼či surprind─â iubitul.

ÔÇŁIrina este ├«n vacan┼ú─â ┼či are nevoie s─â se relaxeze, a┼ča c─â va face un masaj de relaxare, iar eu am ales Velashape, un tratament anticelulitic, pentru fermitatea coapselor ┼či extrem de eficient. Pe 10 mai m─â ├«ntorc ├«n America, ┼či vreau s─â m─â aranjez pentru iubitul meuÔÇŁ, ne-a spus Monica Gabor. 

simeon stalpnicul png
Monica și fiica Irina s-au relaxat ieri la o clinică estetică

Fosta doamn─â Columbeanu a vorbit ├«n exclusivitate despre cum a petrecut vacan┼úa cu Irina ┼či cum reu┼če┼čte s─â o fac─â fericit─â c├ónd nu sunt ├«mpreun─â. ÔÇŁEu ┼či Irina am avut o vacan┼ú─â foarte frumoas─â. Ne-am distrat foarte tare ┼či, cel mai important, am reu┼čit s─â stabilesc leg─âturi importante cu familia: am apropiat-o foarte mult de veri┼čorii ei de la Bac─âu. Pentru mine conteaz─â ca fata mea ┼či nepo┼úii mei s─â ┼úin─â leg─âtura ┼či s─â se iubeasc─â, a┼ča cum fac eu cu surorile mele. Am fost ├«mpreun─â la Bac─âu, la sora mea mai mare, Alina, apoi ├«n Dubai. Ne-am jucat cu delfinii, ne-am b─âl─âcit, ne-am dat cu ATV-urile. Irina e un copil foarte cuminte, un copil de┼čtept, ┼či nu o pierd din ochi chiar dac─â suntem departe una de cealalt─â. Vorbim la telefon, prin mesaje, pe Skype, ┼čtiu tot ce face la ┼čcoal─â. Irina e un copil foarte de┼čtept, ┼či bine├«n┼úeles, aici se vede ┼či aportul tat─âlui s─âu cu care am ajuns s─â am o leg─âtur─â mult mai bun─â fa┼ú─â de cum era ├«nainte. Timpul le rezolv─â pe toateÔÇŁ, a declarat Monica Gabor pentru Click!.

simeon stalpnicul png
Înainte să se întoarc ă în America, vedeta a făcut câteva tratamente la o clinică de înfrumuseţare

Miercuri, vedeta urmeaz─â s─â se ├«ntoarc─â ├«n America ┼či ┼čtie c─â ├«i va fi greu. ├Äntrebat─â dac─â ├«┼či dore┼čte s─â o aib─â definitiv pe Irina ├«n via┼úa ei, aceasta a r─âspuns: ÔÇŁEu nu vreau dragoste cu for┼úa. Copilul meu m─â va iubi c─â a┼ča vrea el, nu pentru c─â vreau eu s─â-i acaparez acest sentiment. C├ónd vrea s─â vin─â ├«n America, eu sunt la dispozi┼úia ei!ÔÇŁ

simeon stalpnicul png
În Dubai, Irina s-a bălăcit cu delfinii, a făcut plajă, a înotat și s-a plimbat pe cămile

simeon stalpnicul png

Se iube┼čte cu chinezul din 2011

├Än 2011, dup─â ce a divor┼úat de Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a stabilit ├«n America. Acolo l-a ├«nt├ólnit pe b─ârbatul cu care are o rela╚Ťie de ╚Öase ani. Este vorba despe un afacerist de origine chinez─â, putred de bogat, pe nume Poe Qui Ying Wangsuo. Mr Pink, a╚Öa cum a fost poreclit asiaticul dup─â b─âutura energizant─â c─âreia ├«i face reclam─â chiar Monica, locuie╚Öte cu rom├ónca ├«ntr-o vil─â evaluat─â la 3,5 milioane de dolari, ├«n Malibu. Are vinotec─â, saun─â, sal─â de fitness, buc─ât─ârie din marmur─â, living cu ┼čemineu ╚Öi piscin─â cu palmieri.

florin calinescu png
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
BeFunky collage (16) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
4 adriana lima 2 jpg jpeg
thumbnail Marnie Schulenburg (AFP) 063 GYI0059526031 jpg
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg