Ce a făcut Nicoleta Luciu pentru fese de braziliancă, la restaurantul lui Nea Mărin

simeon stalpnicul png
Nicoleta Luciu a făcut fese de braziliancă la emisiunea ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”foto: Antena 1

Nicoleta Luciu s-a ales cu două kilograme în plus după ce a lucrat la restaurantul lui Nea Mărin de la mare, dar are și un motiv de mândrie: și-a făcut ”fese de braziliancă”. Surorile Nicoleta și Iuliana Luciu, împreună cu Jean de la Craiova și Vasilică Ceterașu’ sunt primele vedete invitate de Nea Mărin în noul sezon ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”, de la Antena 1.

Atât vedetele, cât și Nea Mărin au parte de o mulțime de provocări în noul sezon al reality show-ului, pentru că este prima dată când au pe mână un restaurant și munca pe care o implică administrarea lui nu este deloc ușoară, ba dimpotrivă.

Nicoleta Luciu, despre care Nea Mărin spune că este în topul celor mai muncitoare vedete cu care a lucrat de-a lungul sezoanelor, mărturisește că nici măcar nu a apucat să realizeze că este la mare, deși restaurantul în care lucra era la câțiva metri de malul Mării Negre: ”Mi-am dat seama că am văzut marea abia după ce am plecat”.

simeon stalpnicul png
Nicoleta Luciu, alături de Nea Mărin, la restaurantul de pe malul Mării Negrefoto: Antena 1

Și, în ciuda faptului că a muncit foarte mult, Nicoleta recunoaște că s-a îngrășat câteva kilograme, pentru că nu rezista tentației de a ciuguli din preparatele gătite de Marlena, finalista show-ului ”Chefi la cuțite”, care este bucătar în restaurantul lui Nea Mărin.

”Am plecat de acasă cu ideea că trebuie să-mi mențin silueta și să nu mă îngraș. De mâncat nu mâncam mai nimic, dar ciuguleam întruna. Câte-un cartofior, câte una, câte alta, toate bune... Și-uite așa m-am ales cu două kilograme în plus”, spune Nicoleta Luciu.

Dar, deși a pus cele două kilograme, ea mărturisește că toată munca și servitul la mese au adus-o într-o formă fizică de invidiat: ”Cel mai greu a fost urcatul scărilor cu scaunele și farfuriile.  Toată lumea mergea la terasa de sus. Aveam și câte zece mese deodată, singură. Eram așa zăpăcită că uitam să-mi notez comenzile, iar când ajungeam la casa de marcat îmi dădeam seama că trebuia să am mai multe produse.  Am urcat atât de multe scări că mi-am făcut fese de braziliancă.”

Cum a fost pentru Nicoleta Luciu să fie ospătăriță la mare și la ce provocări a fost nevoită să facă față alături de sora sa, Iuliana, Jean de la Craiova și Vasilică Godja, telespectatorii vor vedea duminică, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, în prima ediție a noului sezon ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”.

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
colaj coolio png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
Referendum in zonele ocupate din Ucraina FOTO Profimedia jpg
foto fb marius budai
image
image
image
image
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG