Ce a spus Giani Kiriţă despre Drăghia şi Cazacu după eliminarea de la «Exatlon»

simeon stalpnicul png
Giani Kiriţa a părăsit competiţia după 4 luniFoto: arhivă personală

Ce grea a fost despărţirea de colegi după patru luni în care au împărţit bune şi rele! Giani Kiriţă şi-a luat rămas bun, miercuri seara, de la Vladimir Drăghia şi Cătălin Cazacu după ce telespectatorii l-au votat să plece de la "Exatlon". Fostul fotbalist dinamovist şi-a îmbrățișat coechipierii, dar și pe membrii echipei adverse și a ținut un discurs emoționant.

Cel mai controversat concurent de la «Exatlon» a fost eliminat din competiție, în urmă voturilor telespectatorilor. Anunţul a fost făcut de Cosmin Cernat, moment în care s-a aşternut liniştea printre concurenţi. Vestea eliminării a fost dificilă pentru toată lumea, iar aşteptarea verdictului a fost una dintre cele mai grele "meciuri" pe care fostul fotbalist le-a avut de dus cu el însuşi.

simeon stalpnicul png
Giani Kiriţă s-a despărţit cu greu de colegi şi adversarifoto: captură Kanal d

"Nu mi-a mai bătut inima așa de tare  de foarte mult timp, cu toate că mi-am dorit foarte mult că cei doi să rămână (n.r.- Valentin Chiș și Cătălin Cazacu). Sunt multe de zis, iar am acele o mie de gânduri. Dacă nu aveam această problem[, cu siguranță i-aș fi hăituit pe acești tineri (n.r. - referire la Războinici) cum am făcut-o până acum. Nu scăpau ușor de mine. Vrau să le mulțumesc și colegilor mei, (...) în special lui Vladimir, noi înainte eram foarte certați, lumea nu știe, acum nu vreau să-l bat decât la cărți. Am legat prietenii frumoase, una dintre ele este cu acest băiat pe motocicletă (n.r. Cătălin Cazacu). Înainte să vin aici nu știam cine este, i-am căutat numele pe Google și m-am întrebat «Cum o să mă înțeleg cu băiatul asta?». Și de la început mi-a zâmbit și a fost chimia aia. Bruce, un băiat foarte de treaba, corect și un sportiv foarte bun. (...) Pe Larisa am încurajat-o tot timpul.(...) Dacă am greșit față de acești băieți (referire la Războinici), am greșit pentru corectitudine. Voi știți că ăsta sunt. Ei au înțeles greșeala, când vor să joace în viață, să joace cu cei puternici, să-i lase pe cei slabi deoparte. Vreau că cineva din echipa mea să iasă câștigătorul Exatlon”, a spus Giani Kirita, copleşit de emoţii.

În ediția de miercuri, Războinicii au avut cuvinte de laudă la adresa celui care le-a pus o serie de probleme spinoase în trecut.

”Giani a reprezentat mult mai mult decât niște puncte pe traseu. Giani a clădit echipa Faimosilor. (...) El a fost motorul, el i-a unit, el i-a adunat”, a completat Ștefan.

Despărțirea dintre Faimoși și liderul lor, Giani Kirita, s-a terminat cu un dans de echipp, cre a făcut atmosfera un pic mai relaxantă.

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub armin nicoară png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (2) jpg
Hari Bucur Marcu - FOTO Eduard Enea
Formula E la Timișoara FOTO Ștefan Both jpg5 jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg