Ce adolescentă superbă este fiica Danei Nălbaru! A ajuns-o în înălţime pe mama sa

27 august 2019
image
Fiica Danei N─âlbaru are 13 ani ┼či a ajuns-o, ├«n ├«n─âl┼úime, pe Dana N─âlbaru

Dana N─âlbaru (42 de ani) este o mam─â cool pentru copiii pe care ├«i are al─âturi de Drago┼č Bucur ┼či pentru India Roxana, feti┼úa pe care cuplul a adoptat-o recent. Fosta memebr─â a forma┼úiei HI-Q este implicat─â ├«ntr-o multitudine de proiecte, dar nu neglijeaz─â deloc importan┼úa timpului petrecut al─âturi de copii, a┼čadar, ori de c├óte ori are ocazia se al─âtur─â acestora ├«n mici aventuri cotidiene. ├Än urm─â cu doar c├óteva zile, Dana a fost surprins─â de fotoreporterii Click! al─âturi de fiica sa, care a ajuns-o ├«n ├«n─âl┼úime.

Dana N─âlbaru ┼či Drago┼č Bucur sunt ni┼čte p─ârin┼úi moderni, care nu seteaz─â standarde inutile ┼či imposibil de atins pentru cei trei copii ai lor. ├Än urm─â cu doi ani, ei au decis s─â o retrag─â pe fiica cea mare, Sofia (13 ani), de la ┼čcoal─â, dup─â ce au constatat cu am─âr─âciune c─â sistemul de ├«nv─â┼ú─âm├ónt din Rom├ónia cultiv─â frica elevilor ┼či le dezvolt─â sentimente negative.

image
Sofia nu mai merge la ┼čcoal─â, p─ârin┼úii s─âi au optat pentru sistemul home schooling

Dana ┼či Drago┼č ┼či-au retras fiica de la ┼čcoal─â ├«n 2017

La vremea respectiv─â, hot─âr├órea lor a fost privit─â cu ochi critici de c─âtre anumite persoane, ├«ns─â Dana ┼či Drago┼č nu s-au l─âsat afecta┼úi de comentariile negative ┼či au explicat de ce au luat decizia respectiv─â. ÔÇ×Mi-am dat seama c─â sistemul de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt, acesta organizat pe grupuri de oameni care trebuie s─â demonstreze ├«n fa╚Ťa altora c─â ╚Öi c├ót ╚Ötiu, c─â ╚Öi c├ót au ├«nv─â╚Ťat, este dep─â╚Öit de vremurile pe care le tr─âim. Consider c─â felul ├«n care ├«nva╚Ť─â copiii ├«n ╚Öcolile din ziua de azi na╚Öte ├«n ei o gr─âmad─â de frustr─âri care au darul de a le distruge frumuse╚Ťea interioar─âÔÇŁ, declara Dana, ├«n 2017. 

image
Videoclipul melodiei a fost regizat de c─âtre so┼úul Danei, actorul Drago┼č Bucur

Dana, implicată în proiectele sociale 

Dana este implicat─â ├«n numeroase proiecte sociale ┼či militeaz─â pentru redescoperirea iubirii de sine. ├Än plus, ea consider─â c─â o via┼ú─â fericit─â este una tr─âit─â ├«n armonie. Pentru a-┼či exprima punctul de vedere ┼či a-┼či face mesajul auzit ea a demarat o campanie ├«n anul 2018, pe care o continu─â ast─âzi cu ajutorul so┼čului s─âu, Drago┼č Bucur. La ├«nceputul lunii ea a lansat o pies─â ├«n care a abordat subiectul suferin┼úei cu care se confrunt─â oamenii de-a lungul vie┼úii, ├«n special dup─â v├órsta de 40 de ani, atunci c├ónd anumite presiuni sociale ├«ncep s─â fie resim┼úite ├«ntr-un mod accentuat. Cel care a regizat videoclipul piesei emo┼úionante a fost chiar partenerul de via┼ú─â al solistei, Drago┼č.

dana nalbaru fiica sofia 3 jpeg
Videoclipul melodiei a fost regizat de c─âtre so┼úul Danei, actorul Drago┼č Bucur

Sofia, de aceea┼či ├«n─âl┼úime cu mama sa, Dana┬á

Cu toate c─â se ocup─â ├«ndeaproape de proiectele persoanle, Dana nu ignor─â importan┼úa pe care timpul petrecut cu cei mici o joac─â ├«n dezvoltarea lor. Recent ea a fost surprins─â de c─âtre fotoreproterii Click! al─âturi de fiica sa, Sofia, ├«ntr-un centru comercial din Capital─â. Dana ┼či Sofia au fost ├«nso┼úite de o prietena de-ale Sofiei, iar orele de distrac┼úie au trecut repede.

image
Dana N─âlbaru conduce o ma┼čin─â pu┼úin d─âun─âtoare mediului ├«nconjur─âtor

├Ämbr─âcat─â lejer, ├«ntr-o pereche de blugi, un maiou ┼či o pereche de balerini, Dana N─âlbaru deborda de energie. Despre machiaj nici nu a putut fi vorba, c─âci Dana promoveaz─â frumuse┼úea natural─â, nu cea creat─â cu ajutorul trucurilor estetice. Sofia este o domni┼čoar─â ├«n toat─â regula, fiind de aceea┼či ├«n─âl┼úime cu mama sa. Adolescenta ┼či-a exprimat simpatia pe care o poart─â forma┼úiei de muzic─â rock Guns'n'Roses, c─âci a purtat un triocu cu emblema trupei. 

image
Dana N─âlbaru conduce o ma┼čin─â pu┼úin d─âun─âtoare mediului ├«nconjur─âtor Foto: Mihai Ionescu

Dup─â ce au petrecut un timp ├«n centrul comercial, Dana ┼či cele dou─â adolescente s-au ├«ndreptat c─âtre ma┼čina eco pe care o conduce solista. Grija pentru mediu i-a determinat pe so┼úii Bucur s─â achizi┼úioneze un autoturism eco friendly, care nu reprezint─â un factor poluant at├ót de mare.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg