Ce amintiri triste are Mihai Constantinescu de 1 mai

simeon stalpnicul png
Mihai Constantinescu alături de soția sa

Mihai Constantinescu a povestit despre anii în care ziua de 1 mai semnifica cu totul altceva și de cum arătau zilele de 1 mai în perioada comunistă. Mihai Constantinescu a mărturisit câ în urmă cu mulți ani, de 1 mai era foarte frig afară și nu se simțea bine din acest punct de vedere.

Artistul a explicat că a fost două ori la mare de 1 mai și odată i s-a părut că vremea era foarte rece, iar de atunci nu mai merge niciodată la mare în această perioadă. 

"De două ori am fost la mare de 1 mai. Îmi amintesc că într-un an erau doar 2 sau 3 grade afară, da, de 1 mai. În hotel era ceva înspăimântător, deoarece am murit de frig. Am zis că nu mă mai duc în viața mea. Am înnebunit. Nu eram acolo ca să cânt, ci ca să mă relaxez. (...) Am două amintiri de 1 mai: atunci când eram copil și mă uitam pe fereastră și se defila și atunci când veneau cu steaguri și aveau lozincile lor", a declarat Mihai Constantinescu la Antena Stars.

În urmă cu câteva luni, Mihai Constantinescu a suferit a doua opreație la inima, dar operația a decurs corespunzător, și nu au existat complicații.

“Sunt bine cu sănătatea și chiar m-am simțit minunat după show-ul de la Sala Palatului, dedicat memoriei Mădălinei Manole. Soția mea (n.r. Simona Secrier) a stat cu mine în culise doar câteva minute, după care a plecat în sală, să vadă concertul”, ne-a declarat Mihai Constantinescu. Totodată, cântărețul ne-a mărturisit că este supărat că se tot aud tot felul de minciuni despre el: “Am mai auzit zilele trecute că am murit, mă suna lumea plângând și mă întreba dacă este adevărat, nu se poate așa ceva”.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
iulia albu
FotoJet (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
pod peste Dunare 6
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Guvernul Ciuca
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif