Ce au făcut Misha și fetița ei, după ce Connect-R a anunțat divorțul

14 august 2018
simeon stalpnicul png
Ce au făcut Misha și fetița ei, Maya, după ce Connect-R a anunțat divorțul Foto: Instagram

Connect-R și Misha au pornit pe căi sepate în urmă cu doi ani, când au decis să divorțeze în secret, anunțul fiind făcut public abia în urmă cu câteva ore, de către cântăreț, prin intermediul rețelelor de socializare. Deși au luat această decizie, cei doi artiști au hotărât să rămână prieteni pentru binele fetiței lor, Maya.

După ce vestea că cei doi s-au despărțit s-a propagat rapid în spațiul media, toți admiratorii Mishei și ai lui Connect-R au examinat atent fiecare mișcare a acestora, de pe rețelele de socializare. Misha și-a scos deja statutul de „căsătorită” de pe Facebook, însă toată lumea s-a așteptat și la o reacție oficială de-a vedetei, în care aceasta să dea declarații referitoare la subiectul în cauză. 

simeon stalpnicul png
Misha și micuța Maya și-au petrecut ziua împreună, la salon Foto: Instagram

Acest lucru nu s-a întâmplat totuși, pentru moment, Misha văzându-și în continuare de viața personală și de creșterea micuței Maya. Astfel, la scurt timp după ce mesajul lui Connect-R care anunța divorțula fost făcut, cele două s-au răsfățat la un salon de înfrumusețare, petrecând timp de calitate împreună și distrându-se. La salon, atât Misha, cât și micuța Maya, au avut parte de o manechiură cu care „s-au lăudat” ulterior pe Instagram. Relația lor mamă-fiică pare una foarte apropiată, iar Misha este o mămică model, așa cum a anunțat și Connect-R prin intermediul unui mesaj emoționant publicat pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp. 

cub pepe png
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg