Ce audiențe a înregistrat finala Asia Express. Cele mai mari cifre din cele 3 sezoane

Ultima actualizare:
Echipele finaliste  au rămas prietene
Echipele finaliste au rămas prietene

Reality-show-ul Asia Express şi-a desemnat miercuri seara câştigătorii premiului de 30.000 de euro. Fericiţii sunt Chef Sorin Bontea şi solistul-actor Răzvan Fodor, care au trecut prin numeroase aventuri, umăr la umăr! Marea finală a clasat Antena 1 pe primul loc în topul audienţelor, competiţia fiind urmărită de peste trei milioane de telespectatori.

După două luni de probe grele, cursa finală de pe „Drumul Comorilor” a avut loc la Taipei, din Taiwan, una dintre cele mai mari metropole ale lumii. Misiunile primite de la senzuala prezentatoare Gina Pistol au fost solicitante şi tot mai complicate, de la o zi la alta, astfel că tensiunea şi adrenalina şi-au spus cuvântul. Ultimele două echipe rămase în competiţie, Sorin Bontea (50 de ani) şi Răzvan Fodor (44 de ani) şi Speak (Ştefan Sprianu -33 de ani) şi Ştefania (Cristina Ştefania Codreanu- 24 de ani), au luptat o zi întreagă şi au străbătut oraşul în lung şi în lat în căutarea indiciilor şi în încercarea de a ajunge primii la Gina. La finalul unei competiţii de neuitat, Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au bătut gongul victoriei, în inima oraşului Taipei. Sorin încă nu ştie ce va face cu banii, iar Răzvan a povestit la „Neatza cu Răzvan şi Dani” (Antena 1) că ar pleca într-o excursie, dacă ar fi posibil.

O poză cât o  mie de cuvinte
O poză cât o mie de cuvinte

3 milioane de telespectatori în minutul de aur

Ultima ediţie a etapei finale „Asia Express – Drumul Comorilor”,  difuzată miercuri, 22 aprilie, s-a impus ca lider detaşat de piaţă şi a doborât toate recordurile de audienţă, înregistrând cele mai mari cifre din toate cele trei sezoane. Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, şi a obţinut, pe perioada difuzării „Asia Express” (20:23-23:55), cifre record de audienţă – 17.8 puncte de rating şi 46.2% cota de piaţă, de peste 4 ori mai mari faţă de următorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci doar 4.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de doar 11.3%.

Ei au visat la marele premiu
Ei au visat la marele premiu

În minutul de aur, înregistrat la 22.49, aproape 3 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau cu sufletul la gură aventurile celor două echipe rămase în cursa pentru marele premiu. Cei doi câştigători nu aveau prea multe şanse de câştig. Iată ce spunea Răzvan: “Când am primit propunerea de a fi concurent, în prima fază am fost destul de reticent, e în mod clar o experienţă solicitantă şi deloc uşoară. Filipine e o destinaţie foarte dragă mie, am fost acolo ca turist şi sunt curios să o descopăr şi din perspectiva concurentului. Cu Sorin Bontea mă cunosc încă de la începuturile lui în televiziune şi de atunci s-a legat o prietenie între noi. El e zodia Peşti, eu Rac, suntem compatibili şi din punctul ăsta de vedere. Ne-am găsit deja şi un nume: «Reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă».


    Ei au visat la marele premiu
Ei au visat la marele premiu

Sunt reactoarele alea lăsate în conservare de prin 1992. Eu zic că ni se potriveşte numele”, a povestit Răzvan Fodor. Puţini ştiu că  Răzvan Fodor, care are astm, a participat cu spray-ul salvator în buzunar, iar un altul i l-a dat lui Bontea. Fiecare echipă a fost însoţită de un redactor, un cameraman, un om de acolo, şi un şofer care îi urmarea cu un miniautobuz. Peste 100 de personae au lucrat la acest show produs de Mona Segall.

Citește și:

Finala Asia Express. Răzvan Fodor, viața în imagini. S-a dus la cununie în bermude și a filmat scene de sex în telenovele

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat "Asia Express". Copiii și soțiile i-au susținut cu dor și emoții

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net