Ce avere are de fapt Brigitte Pastramă. A făcut publică lista cu afaceri, case şi bani, iar totalul e ametiţor

Pastramă și fosta logonică au rupt legăturile imediat după ce acesta a anunțat relația cu Brigitte
Pastramă și fosta logonică au rupt legăturile imediat după ce acesta a anunțat relația cu Brigitte

Un eveniment monden a fost prilejul pentru ca securea războiului dintr-un trio celebru să fie din nou scoasă la lumină. Fără a da ochii unii cu ceilalți, Brigitte, Florin și Raluca Podea au pășit pe același covor roșu, ocazie cu care fosta iubită a lui Pastramă a făcut câteva declarații care au trezit din nou furia fostei soții a lui Ilie Năstase.

Brigitte a devenit doamna Pastramă, dar lucrurile nu pare că s-au liniștit! Bruneta și fosta iubită a lui Florin, Raluca Podea, se duelează din nou. Mărul discordiei: același bărbat. Fiecare a scos artileria grea de cuvinte și probe. Brigitte mizează pe averea sa și pe faptul că Florin i-a devenit soț în acte, în timp ce Raluca spune că bărbatul și-a ales soția din simț practic, nu pentru că ar iubi-o.

Raluca Podea nu se lasă: "Pe mine m-a iubit, de ea s-a folosit"

Brigitte și-a petrecut două veri în apartamentul care a costat 100.000 de euro
Brigitte și-a petrecut două veri în apartamentul care a costat 100.000 de euro

Raluca a dezvăluit că Florin nu ar fi uitat-o, din moment ce familia și prietenii ei au primit invitații la nunta cu Brigitte. Gestul lui a fost catalogat drept penibil, în timp ce la adresa soției lui a aruncat săgeți: "Femeie adevărată ești când îți știi poziția și nu te duci și furi bărbații altor femei".

"Am avut o perioadă foarte aglomerată, foarte stresantă și chiar nu am răspuns la telefon. Am preferat să stau singură, să mă liniștesc. Florin i-a trasnmis și mamei mele un mesaj prin care i-a mulțumit pentru tot ceea ce a făcut pentru el. Nu cred că a fost ironic, cred că asta a simțit. Se apropie nunta (a lui Florin cu Brigitte - n.r.). Mi se pare penibil ca tu ca om, ca bărbat, să trimiți invitații la nunta ta familiei mele, verișoarelor mele, prietenelor mele. Mi se pare că ești penibil și depășești o limită. Atâta timp cât faci lucrul ăsta, mi se pare că nu mai ești în barem. Pe mine m-a iubit, de ea s-a folosit. Nu am mai căutat-o pe Brigitte. Femeie adevărată ești când îți știi poziția și nu te duci și furi bărbații altor femei. Ea a făcut acest lucru cu fiecare relație pe care a avut-o. Este vina bărbatului, dar și a femeii. Pentru mine, el a murit, nu mai există", a declarat blonda pentru cei de la Antena Stars.

Câte mii de euro îi intră în cont lui Brigitte


    Brigitte și-a petrecut două veri în apartamentul care a costat 100.000 de euroFoto: Click!
Brigitte și-a petrecut două veri în apartamentul care a costat 100.000 de euroFoto: Click!

Atât i-a trebuit lui Brigitte, că a și scos artileria grea și a împânzit rețelele sociale cu materiale referitoare la dosarul prostituatelor de lux, în care s-a vehiculat și numele Ralucăi Podea. Mai mult, fosta doamnă Năstase a povestit câți bani are pe masă în fiecare lună, ce afaceri deține, dar i-a aruncat și câteva întrebări rivalei sale: "Cu ce te ocupi, miss Raluca Podea? Din ce te întreții de îți permiți să vorbești la adresa mea?". Lucrurile nu s-au oprit aici, așa că bruneta a continuat în aceeași notă.

"Eu, Brigitte Pastramă, pot spune cine sunt: în momentul de față, venitul meu lunar este de minim 15.000€, după ce îmi plătesc taxele. Sunt proprietara a trei imobile -un club, un restaurant și o vila cu piscină în Timișoara, pe care eu și fiul meu le-am moștenit de la primul meu soț la vârsta de 26 de ani. În București dețin un apartament de 140 m2 în zona Nordului, o vilă cu piscină în Pipera și două business-uri: Magic Castle București, unde sunt asociat unic, și o firmă de logistică și avocatură, cu care, daca îmi va mai pronunța numele în orice context creatura implicată în dosare de prostituție, cu figuri de fostă logodnică imaginară, o voi da în judecată. Și pe litoral, la Mamaia, dețin un apartament de lux, pe care doresc să-l vând cu 180.000€, nu 150.000 cât au scris ziarele, pentru că îmi doresc să rămân gravidă cât de curând și acesta se afla exact în zona de cluburi Loft și Nuba. Mi-am făcut această mica descriere în caz că vreo rapandulă ieftină și frustrată mai are de gând să îmi pronunțe numele sau să se compare cu mine", a fost analiza pe care Brigitte și-a făcut sieși, dar și Ralucăi Podea, pe rețelele sociale.

Cum a reacționat Raluca Podea când a aflat că Florin Pastramă se însoară

În urmă cu două luni, Raluca Podea era sceptică legat de căsătoria dintre Brigitte și Florin. Ba mai mult, subiectul o indispunea. Iată ce a spus, în exclusivitate pentru Click!, la acea vreme: Când a aflat că fostul ei iubit se pregăteşte de însurătoare cu o altă femeie, Ralucăi Podea i-a crescut tensiunea.“Ce nuntă? Asta e nunta ce fac ăştia doi? Ăştia o fac pentru bani, nu ştiu ei ce-i aia dragoste. E strategie, un scenariu în care intră de dragul de a atrage atenţia asupra lor şi după show. Dacă se căsătoresc, probabil că o fac doar pentru bani! Îmi ies din pepeni şi nu am pentru cine”.

Citește și:

Femeile lui Pastramă se bat în operaţii estetice. Raluca Podea şi Brigitte, “tunate” de 70.000 de euro

Ce spune Carmen Harra despre nunta anului: cât va dura căsnicia dintre Brigitte și Pastramă

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
infidelitate 0 jpeg
masina accident jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg