Ce "beton" e tinerica! Cin’ să fie? Cea mai în vogă “junioară” a făcut senzaţie la Mamaia - FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Intră cu grijă  în apă şi se  udă pe corp
Intră cu grijă în apă şi se udă pe corp

Apariţie spectaculoasă pe plaja din Mamaia, în weekend. Margherita (20 de ani), fiica Clejanilor, a făcut furori cu noile ei forme. Siliconată şi cu nişte kilograme bune în minus, bruneta i-a zăpăcit pe bărbaţi, mai ales că a stat la soare topless.

Fata lor nu e model, dar arată trăsnet. Viorica şi Ioniţă de la Clejani au cu ce se mândri. Margherita s-a transformat peste noapte într-o bombă sexy. Bruneta a slăbit foarte mult, iar silicoanele completează imaginea de femeie care stârneşte fanteziile bărbaţilor.

În weekend, fiica Clejanilor şi-a etalat noile forme la mare. Deşi plaja din Mamaia era plină-ochi de lume, Margherita nu a ezitat să-şi expună silicoanele în toată splendoarea lor. Pentru că a vrut să se bronzeze uniform, bruneta a renunţat la sutien. Mai mult, nu s-a sfiit să facă paradă, defilând pe plajă în sânii goi. Ea nu şi-a pus sutienul nici când s-a dus să se bălăcească în mare, oferindu-le bărbaţilor care stăteau pe mal o privelişte la care nu ar fi sperat.

După ce a ieşit din apă, Margherita s-a aplecat să aranjeze prosopul pe şezlong, moment care cu siguranţă le-a tăiat respiraţia spectatorilor ocazionali de sex masculin, slipul acoperind doar o mică parte din posteriorul brunetei. Ea a afişat, însă, un aer de indiferenţă, ca şi cum nu s-ar fi simţit observată de pe margine. Probabil că mama ei, Viorica, a învăţat-o că o femeie cu succes la bărbaţi trebuie să pară inabordabilă.

Fiica Clejanilor  se hidratează  cu un frappé
Fiica Clejanilor se hidratează cu un frappé

Margherita  se răcoreşte  la malul mării
Margherita se răcoreşte la malul mării

Îşi aşază  şezlongul  la soare
Îşi aşază şezlongul la soare

Pepe, până dimineaţa în club, cu prietenii

La două săptămâni, de la nuntă, Pepe face nopţi albe prin cluburi, cu prietenii. Aflat pe Litoral, în weekend, cântăreţul a fost surprins de fotoreporterii Click!, la 7.00 dimineaţa, când ieşea dintr-un club de fiţe din Mamaia, alături de doi amici. Foarte bine dispus, Pepe a mers pe jos până la hotel, unde probabil îl aştepta soţia lui, Raluca. Aceasta se pare că e foarte îngăduitoare cu el şi-l lasă să petreacă până-n zori cu prietenii.

Pepe nu pare  obosit, deşi a  petrecut toată  noaptea
Pepe nu pare obosit, deşi a petrecut toată noaptea

Iri, ce-i cu plictiseala asta?

Nu există weekend pe care Irinel Columbeanu (57 de ani) să nu-l petreacă pe Litoral, de când a început vara. Se pare, însă, că Iri s-a cam săturat de distracţia de la mare. Fotoreporterii Click! l-au surprins cam abătut. Afaceristul a plecat de la o petrecere de pe plajă şi s-a îndreptat spre maşină, de care s-a proptit plictisit şi a aşteptat să-i fie aduse cheile de la maşină. Supărarea era atât de mare, încât n-a fost impresionat nici măcar de grupul de tinere care a trecut pe lângă el, ceea ce, de obicei, nu se întâmpla.

Iri aşteaptă  să i se aducă  cheile de  la maşină
Iri aşteaptă să i se aducă cheile de la maşină

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net