Ce bine se ╚Ťine ex so╚Ťia fostului ╚Öef de la Rapid. Cristiana Copos radiaz─â la cei 62 de ani

Cristiana Copos a ├«mplinit 62 de ani ╚Öi a fost luat─â cu asalt de prietenii care i-au adus multe buchete de flori la cofet─ârie, dar ╚Öi cadouri. Este neschimbat─â ╚Öi are acela╚Öi z├ómbet cald. Culmea, nu a stat o clipa nici m─âcar de ziua ei. Se preg─âte╚Öte s─â fac─â fa╚Ť─â listei lungi de clien╚Ťi.

image
George Copos este fostul so╚Ť al Cristinei Copos. Sursa foto: Arhiv─â

Dac─â ar putea fi descris─â ├«n 3 cuvinte, cele mai potrivite pentru Cristiana Copos ar fi: noble╚Ťe, modestie ╚Öi munc─â. Are tot ce ├«╚Öi dore╚Öte ╚Öi ar putea s─â aib─â un program de regin─â pres─ârat cu vacan╚Ťe exotice ╚Öi vizite la saloane estetice, ├«ns─â doamna Copos se treze╚Öte ├«n zori s─â se ocupe de afacerile sale.

Cristina Copos are 35 de loca╚Ťii ╚Öi 350 de angaja╚Ťi, iar anul trecut, c├ónd a ├«nceput pandemia, a tras cot la cot cu ei pentru a le salva p├óinea. ÔÇ×├Än unit─â┼úile din Doroban┼úi avem 34 de angaja┼úi ┼či nu am trimis pe nimeni ├«n ┼čomaj tehnic. Am ├«ncercat s─â producem, s─â nu fim o povar─â pentru stat, ci din contr─â, s─â d─âm oamenilor posibilitatea s─â aib─â un ban ┼či m├óine, ┼či s─â nu a┼čtept─âm p├ón─â c├ónd lucrurile se regleaz─â la nivel de stat. Ne-am dorit s─â ne descurc─âm ├«n condi┼úiile existente, am f─âcut eforturi", spunea Cristiana Copos, anul trecut, ├«ntr-un interviu pentru ziarul Click!

Iat─â c─â a ╚Öi reu╚Öit! Iar oamenii o iubesc pentru sufletul ei bun, dar ╚Öi pentru nenum─âratele acte de caritate pe care le face ├«n mare t─âcere. ├Än weekend, de ziua ei, a fost felicitat─â continuu de c─âtre cei din familie, apropia╚Ťi, angaja╚Ťi, clien╚Ťi ai cofet─âriei, dar ╚Öi oameni care o cunosc pentru bun─âtatea ei.

image
Cristina Copos arat─â senza╚Ťional la v├órsta ei

A primit la cofet─âria de pe Radu Beller zeci de buchete de flori ╚Öi cadouri simbolice, fiind cople╚Öit─â de frumoasele gesturi. ÔÇ×Inima mea este plin─â de dragoste ╚Öi recuno╚Ötin╚Ť─â fa╚Ť─â de to╚Ťi cei care ╚Öi-au f─âcut timp s─â-mi fac─â ziua de na╚Ötere special─â. Din ad├óncul inimii mele, v─â mul╚Ťumesc tuturor pentru ur─ârile ╚Öi g├óndurile frumoase! - Cristiana Copos", le-a mul╚Ťumit afacerista.

Chiar ╚Öi de ziua ei a muncit. ÔÇ×Doamna Cristiana a stat de diminea╚Ťa p├ón─â seara la cofet─ârie, a mai cobor├ót, a mai lucrat din birou. Nu a stat o clip─â. A╚Öa face d├ónsa mereu, chiar ╚Öi de ziua ei. E precum o albinu╚Ť─â, are grij─â ╚Öi de noi, de cofet─ârii, de clien╚Ťii care-i trec pragul. Acum, fiind s─ârb─âtorile, este ╚Öi mai ocupat─â. Are foarte multe comenzi de onorat: torturi, cozonaci, pr─âjituri", a povestit o angajat─â pentru Click!

image

Cristina Copos, femeie de afaceri

Cristiana Copos este o femeie de afaceri de success, care conduce propriile ei afaceri, dar este cunoscuta mai ales pentru ac╚Ťiunile umanitare ├«n care s-a implicat.

A deschis prima afacere ├«mpreun─â cu fostul so╚Ť ├«n 1991, Cristinei ├«i pl─âcea s─â fac─â pr─âjituri ├«n fiecare weekend, astfel venind ╚Öi ideea de a deschide prima cofet─ârie. Primul magazin de produse electronice l-a deschis cu banii c├ó╚Ötiga╚Ťi din pr─âjituri. ├Än 1996 au achizi╚Ťionat mai multe hoteluri ├«n Bra╚Öov.

image
Cristina Copos, al─âturi de Adrian Enache. Sursa foto: Click!
david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
5 front bac toata clasa jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
image
image
image
image
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png
BeFunky collage (36) jpg