Ce bine se ține ex soția fostului șef de la Rapid. Cristiana Copos radiază la cei 62 de ani

Ultima actualizare:

Cristiana Copos a împlinit 62 de ani și a fost luată cu asalt de prietenii care i-au adus multe buchete de flori la cofetărie, dar și cadouri. Este neschimbată și are același zâmbet cald. Culmea, nu a stat o clipa nici măcar de ziua ei. Se pregătește să facă față listei lungi de clienți.

George Copos este fostul soț al Cristinei Copos. Sursa foto: Arhivă
George Copos este fostul soț al Cristinei Copos. Sursa foto: Arhivă

Dacă ar putea fi descrisă în 3 cuvinte, cele mai potrivite pentru Cristiana Copos ar fi: noblețe, modestie și muncă. Are tot ce își dorește și ar putea să aibă un program de regină presărat cu vacanțe exotice și vizite la saloane estetice, însă doamna Copos se trezește în zori să se ocupe de afacerile sale.

Cristina Copos are 35 de locații și 350 de angajați, iar anul trecut, când a început pandemia, a tras cot la cot cu ei pentru a le salva pâinea. „În unităţile din Dorobanţi avem 34 de angajaţi şi nu am trimis pe nimeni în şomaj tehnic. Am încercat să producem, să nu fim o povară pentru stat, ci din contră, să dăm oamenilor posibilitatea să aibă un ban şi mâine, şi să nu aşteptăm până când lucrurile se reglează la nivel de stat. Ne-am dorit să ne descurcăm în condiţiile existente, am făcut eforturi", spunea Cristiana Copos, anul trecut, într-un interviu pentru ziarul Click!

Iată că a și reușit! Iar oamenii o iubesc pentru sufletul ei bun, dar și pentru nenumăratele acte de caritate pe care le face în mare tăcere. În weekend, de ziua ei, a fost felicitată continuu de către cei din familie, apropiați, angajați, clienți ai cofetăriei, dar și oameni care o cunosc pentru bunătatea ei.

Cristina Copos arată senzațional la vârsta ei
Cristina Copos arată senzațional la vârsta ei

A primit la cofetăria de pe Radu Beller zeci de buchete de flori și cadouri simbolice, fiind copleșită de frumoasele gesturi. „Inima mea este plină de dragoste și recunoștință față de toți cei care și-au făcut timp să-mi facă ziua de naștere specială. Din adâncul inimii mele, vă mulțumesc tuturor pentru urările și gândurile frumoase! - Cristiana Copos", le-a mulțumit afacerista.

Chiar și de ziua ei a muncit. „Doamna Cristiana a stat de dimineața până seara la cofetărie, a mai coborât, a mai lucrat din birou. Nu a stat o clipă. Așa face dânsa mereu, chiar și de ziua ei. E precum o albinuță, are grijă și de noi, de cofetării, de clienții care-i trec pragul. Acum, fiind sărbătorile, este și mai ocupată. Are foarte multe comenzi de onorat: torturi, cozonaci, prăjituri", a povestit o angajată pentru Click!

image

Cristina Copos, femeie de afaceri

Cristiana Copos este o femeie de afaceri de success, care conduce propriile ei afaceri, dar este cunoscuta mai ales pentru acțiunile umanitare în care s-a implicat.

A deschis prima afacere împreună cu fostul soț în 1991, Cristinei îi plăcea să facă prăjituri în fiecare weekend, astfel venind și ideea de a deschide prima cofetărie. Primul magazin de produse electronice l-a deschis cu banii câștigați din prăjituri. În 1996 au achiziționat mai multe hoteluri în Brașov.

Cristina Copos, alături de Adrian Enache. Sursa foto: Click!
Cristina Copos, alături de Adrian Enache. Sursa foto: Click!
image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net