Ce bine se distrează Mircea Badea şi Carmen Brumă în America

image
Carmen Brumă şi Mircea Badea sunt în vacanţă în AmericaFoto: arhivă personală

Carmen Brumă îşi trăieşte visul cu ochii. Iubita lui Mircea Badea se află în S.U.A, unde îşi dorea de mai mult timp să se întoarcă. Visul american îi dă parcă aripi vedetei noastre, care nici aici nu are stare să se rezume doar la a vizita locurile. Din imaginile pe care le-a trimis prietenilor, Carmen Brumă se răsfaţă cu îngheţată, dar continuă să alerge şi să sară coarda, arătând că şi vacanţa este pentru ea un antrenament continuu.

Carmen Brumă şi Mircea Badea se află la mii de kilometri distanţă de România. Au schimbat continentul şi fusul orar, dar nimic nu-i împiedică să nu savureze din plin vacanţa în America. Cei doi au ajuns pentru prima dată la Los Angeles şi au cerut recomandări pentru petrecerea timpului.

image
Carmen Brumă a ajuns la Los Angeles

Carmen a bifat şi descoperit mai multe locuri, dar fără să-şi dea peste programul ei obişnuit peste cap. A continuat să alerge, aşa cum o face şi acasă, a sărit coarda şi a făcut plimbări lungi. La finalul zilei s-a răsfăţat cu o îngheţată.

Carmen Brumă avea America pe lista de dorinţe 

Încă din 2018, Carmen Brumă visa la o vacanţă lungă şi îndepărtată şi iată că dorinţa i s-a împlinit. 

”Mi-aș dori, recunosc, o vacanță într-un loc exotic mai îndepărtat, pentru că niciodată nu am avut suficient timp, astfel încât să plecăm departe. Am reușit și eu anul trecut (n.r. 2017) să ajung în America și nu mi-am permis mai mult de 6 zile din cauza timpului.

image
Carmen Brumă nu renunţă la antrenamente nici în vacanţă

Și să te duci în America 6 zile, mai mult te zăpăcești. Și mi-aș dori, de exemplu, să am o vacanță de 3 săptămâni, nici nu îndrăznesc să mă gândesc la o lună, în care să merg să văd America și să înțeleg ceva din ea”, povestea Carmen Brumă într-un interviu.

Carmen Brumă face bani din programe de slăbit 

Carmen Brumă s-a retras de ani buni de pe micul ecran, dar promovează un stil de viață sănătos, ceea ce îi rotunjeşte frumuşel veniturile. Vedeta este autoarea mai multor diete, programele alimentare cu ajutorul cărora au slăbit multe persoane.

image
Carmen Brumă e fericită că şi-a împlinit dorinţa

Ea promovează în mediul online un salon de de slăbit şi înfrumuseţare, dar şi diferite aparate care te ajută în bucătărie să prepari htană cât mai sănătos. Acest mod de viaţă îi oferă cpnfortul unui program mai relaxat în care se pare să-şi găsească loc şi escapadele alături de Mircea Badea. Cei doi sunt părinţii unui băieţel, Vlăduţ, care luna viitoare va împlini cinci ani.  

Citeşte şi:

Carmen Brumă a ajutat o mireasă să slăbească 14 kg în 2 luni

Formele lui Carmen Brumă fac furori. Iubita lui Mircea Badea, sexy în costum de baie

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
7 front elvetianca pensiune jpg
gaz pixabay com jpg
sistem de monitorizare cu bratara electronica Foto: IGPR
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png