Ce bine se înțelege Monica Gabor cu Irinel Columbeanu! Cei doi vorbesc din ce în ce mai des

image

Anul acesta a fost unul delicat pentru Monica Gabor. Efectele pandemiei s-au resimțit și în plan personal, iar știrea că s-a despărțit de iubitul chinez a făcut înconjurul televiziunilor.

După aproape zece ani de relație cu Mr. PINK, vedeta a decis să pună punct și a plecat din vila de lux în care locuiau în Malibu. Se pare că nu avea un trai prea relaxat și s-a zvonit că ar fi trăit „ca într-o colivie”, având nenumărate interdicții din partea acestuia. În august Monica a plecat în Dubai unde a avut parte de o binemeritată vacanță, alături de Ramona și de sora mai mare, Alina.

image

În plus, Moni a ajuns să aibă o relație mult mai bună cu fostul ei soț, Irinel Columbeanu. Dacă înainte Monica evita orice dialog cu tatăl fetiței sale pentru a se feri de  geloziile afaceristului chinez, iată că acum situația este alta, spre binele Irinei. Monica și Irinel se sună mai des, se consultă mereu în privința studiilor și traiului Irinei, și au ajuns la o pace și o relație relaxată așa cum nu au avut nici când erau căsătoriți.

Irinel a recunoscut acest lucru și se pare că ar fi bucuros dacă Monica i-ar propune o împăcare de dragul fiicei lor, ca și cuplu. Din păcate acest lucru nu este posibil, pentru că Monica nici nu se gândește să revină în țara natală.  

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
ferma lui victor ionut radu obarsia olt   foto arhiva personala jpg
Bodyguard Meghan și Harry FOTO Daily Mail
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf