Ce cadou i-au făcut Delia şi Răzvan Munteanu finuţei lor! Naşa, topită după bebeluş

simeon stalpnicul png
Delia şi nepoţica pe care a botezat-o duminică (15 aprilie)Foto: arhivă personală

E petrecere mare duminică în familia Deliei Matache! Artista şi soţul ei sunt naşi pentru fetiţa Oanei Miheţ, sora cântăreţei. Micuţa Jessica a stat cuminte pe toată durata ceremoniei religioase şi îşi emoţionează naşa cu fiecare gest. De altfel, cântăreaţa, care a avut concert până şi cu o zi înainte de eveniment, şi-a luat revanşa faţă de copila căreia i-a organizat botezul printre picături.

Delia şi-a schimbat cu totul viziunea despre a deveni mamă. Dacă până de curând astfel de întrebări o agasau, acum artista mai parcă îi vine să încerce şi această ipostază. Totul a luat o turnură neaşteptată de când sora ei mai mică Oana a adus-o pe lume pe Jessica. Micuţa a cucerit-o imediat pe artistă, care atunci când o vede este nedezlipită de ea. Aşa s-a întâmplat şi duminică la botez. Imediat după ceremonia de creştinare, Delia a luat-o pe fetiţă şi a stat numai cu ea în braţe.

simeon stalpnicul png
Naşii şi finii la ieşirea din bisericăfoto: Click!

Ocupată cu filmări, concerte şi probe de haine, vedeta şi-a rezervat ziua de 15 aprilie special pentru a o boteza pe nepoţica sa. Oana a povestit că Delia nu a reuşit să ajungă să facă mari pregătiri pentru botez, aşa cum ar fi vrut. Ea şi-a luat însă revanşa şi s-a ocupat de rezervările la restaurant şi meniul celor câteva sute de invitaţi, care va fi trecut în contul naşilor. De altfel, acesta este cadoul părinţilor spirituali pentru Oana, Răzvan şi Jessica Miheţ, pe care artista şi soţul ei îl fac din inimă finilor lor. 

Şi la nunta de anul trecut a Oanei, Delia şi Răzvan Munteanu s-au ocupat de toate chletuielile care s-au făcut pentru eveniment. 

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
Prințul Harry și Meghan Markle png
FotoJet (1) jpg
Trupele speciale rusesti Speţnaz
bratara agresor foto news.ro
image
image
image
image
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg