Ce cadou le face naşul Cosmin Olăroiu finilor Crina Abrudan şi Gabi Popescu

Ultima actualizare:

    Mirii şi naşii lor, Cosmin şi Luminiţa Olăroiu, la momentul tortuluifoto: arhiva personală
Mirii şi naşii lor, Cosmin şi Luminiţa Olăroiu, la momentul tortuluifoto: arhiva personală

Crina Abrudan şi Gabi Popescu s-au căsătorit sâmbătă (8 iunie) la Snagov într-un decor de basm, organizare de care s-au ocupat mirii, dar şi naşul, Cosmin Olăroiu. Părintele spiritual al celor doi este recunoscut drept unul dintre cei mai generoşi oameni atunci când vine vorba de fini, pentru care nu se uită la bani. De-a lungul timpului, s-a vehiculat că Olăroiu ar fi scos din buzunar peste un milion de euro pentru toţi cei pe care i-a condus la altar sau i-a botezat.

După o relaţie de nouă ani, presărată cu de toate, Gabi Popescu a luat-o de soţie pe Crina Abrudan, dar aşteptarea blondei se pare că a meritat din plin. Fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1 a avut o nuntă exact aşa cum şi-a dorit, cu invitaţi de renume, care au animat atmosfera la un local de pe malul lacului Snagov, şi i-au ţinut pe cei prezenţi pe ringul de dans, cu un meniu sofisticat şi decoruri de basm. La aceste detalii care au făcut diferenţa faţă de alte nunţi din showbiz se pare că a contribuit şi naşul Cosmin Olăroiu, un tip extrem de generos atunci când vine vorba să-şi facă finii fericiţi. Antrenorul care activează la o echipă din Arabia Saudită le-a făcut cadou mirilor o vacanţă exotică în care cei doi vor pleca abia la iarnă, dar şi obiecte cu semnificaţie despre care a vorbit amuzat. "Crinei vreau să-i deau un set de oale, pentru că o să fie gospodinpă acum că s-a măritat, iar lui Gabi o pereche de căşti ca să nu audă!", a spus el, în glumă, când a fost întrebat ce anume le-a oferit celor mai noi fini ai săi. 


    Crina şi Gabi au stat numai pe ringul de dansfoto: arhiva personală
Crina şi Gabi au stat numai pe ringul de dansfoto: arhiva personală

O altă contribuţie a lui Olătoriu a fost la capitolul divertisment. La nuntă a fost adus să cânte Fadi Kod, unul dintre cei mai buni percuţionişti din lume. Este vorba despre un canadian de origine libaneză, renumit pentru show pe care îl face la petrecerile magnaţilor. Până acum, artistul a venit în ţara noastră doar de două ori, deoarece sunt puţini români care ar scoate din buzunar cât cere„regele tobelor” ca să-i distreze. Acest mic amănunt nu a fost însă o problemă pentru naşul mare, care a vrut să le facă o surpirză  finilor săi.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net