Ce cadouri și-au făcut Gabriela Cristea și Tavi Clonda de Ziua Îndrăgostiților! «Asta înseamnă să fii căsătorit»

Ultima actualizare:

    Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au oferit cadouri amuzante de Ziua ÎndrăgostițilorFoto: Instagram
Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au oferit cadouri amuzante de Ziua ÎndrăgostițilorFoto: Instagram

De regulă, Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită în mod majoritar de tinerii care sunt la începutul unei relații, iar fluturașii din stomac sunt încă „vii”. Totuși, acest lucru nu exclude posibilitatea ca și cuplurile căsătorite să-și dorească să celebreze această zi, însă, în cazul lor, lucrurile stau puțin mai...diferit.

Gabriela Cristea a explicat în cadrul emisiunii pe care o moderează, „Te iubesc de nu te vezi”, că ea și soțul ei, Tavi Clonda, și-au făcut câteva cadouri neobișnuite cu ocazia acestei sărbători. Cupidon i-a lovit în urmă cu multă vreme și, deși au parte și de momente romantice în cuplu, cei doi parteneri au preferat să-și ofere câteva articole practice de Ziua Îndrăgostiților, în detrimentul cinelor romantice sau al buchetelor de flori.

Pentru a marca ziua de 14 februarie, partenerii au cumpărat obiecte pentru casă și s-au prefăcut că acelea sunt de fapt cadourile de „Valentine's Day”. După discuția „romantică” purtată, Gabi Cristea a dezvăluit că ea și soțul ei s-au apucat să pună la punct ultimele detalii legate de venirea pe lume a celui de-al doile bebeluș al cuplului, tot o fetiță. 

Cei doi soți își vor cunoaște în curând cea de-a doua fetiță
Cei doi soți își vor cunoaște în curând cea de-a doua fetiță

Prezentatoarea TV, aflată în ultimul trimestru de sarcină, a povestit cu amuzament despre schimbul de „cadouri” făcut de ea și Tavi Clonda. „Vine soțul meu astăzi înainte să intru în emisiune și zice: Iubita mea nu ți-am luat niciun cadou. Mi-a zis că mi-a luat niște gresie, eu i-am zis că i-am luat mochetă. Asta înseamnă să fii căsătorit. După ce am avut această discuție atât de romantică, a zis să facem lista bebelușului cel nou. Să vorbim la maternitate unde nasc, chitul de celule stem, să nu uităm cardul acasă. Vinerea aceasta ne ducem sa cumpărăm hăinuțe, ce să mai, gata, s-a tras linie”, a povestit Gabriela Cristea, la Antena Stars. 

Micuța Victoria se pregătește deja pentru întâlnirea cu surioara ei
Micuța Victoria se pregătește deja pentru întâlnirea cu surioara ei

Cum își pregătesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda fetița pentru întâlnirea cu surioara ei

Cei doi părinți au început deja să îi explice fetiței lor, Bella Victoria Margot, cum stă „treaba” cu noua surioară. Au început prin a-i cumpăra un bebeluș de jucărie, pentru a se obișnui mai ușor cu ideea. „Tavi a învățat-o că trebuie să-l iubească pe bebe și sper să se întâmple la fel și cu cel mai nou membru al familiei noastre, bebelușa cea nouă.

Cele mai multe jocuri le fac ei doi și asta ne-am propus, să stăm cât mai mult cu ea și o să încercăm să facem la fel și după nașterea celui de-al doilea copil. Victoria este într-o perioadă în care își face jucărie din absolut orice. Se joacă cu pet-uri de plastic, cutii. Bebelușul cel nou nu va fi o jucărie pentru ea, ci un partener de joacă”, dezvăluia recent Gabi Cristea. 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net