Ce cântăreață a avut curajul să apară așa în Săptămâna Mare. E româncă și în mare vogă

simeon stalpnicul png
Mult curaj a mai avut să apară așa!Foto: captură video

După ce au prins experiență pe piața muzicală românească, din ce în ce mai multe soliste simt nevoia să se reinventeze, să schimbe ceva la ele, dar și la piesele pe care le cântă.

Look-ul este cel care suferă cele mai multe modificări, căci imaginea este cea care vinde, de multe ori chiar mai tare decât produsul muzical. Nu toate artistele au însă curaj să se arate lipsite de inhibiții, dar când personalitatea le-o permite, o fac fără rețineri.

Una dintre cele mai extravagante și dezinhibate vedete de la noi este Corina Bud. A apărut pe covorul roșu, în emisiuni sau chiar pe stradă în ținute care au lăsat la vedere multă piele, a stârnit controverse și a născut pasiuni.

În cel mai nou clip al său, pentru piesa “Fernando”, Corina s-a întrecut pe sine. A apărut fără chiloței, doar cu o floare în zona intimă. Mai mult, nu ezită să dea provocator din fund sau să mimeze scene super incitante.

simeon stalpnicul png
Corina, îndrăzneață în cel mai nou clipFoto: captură video

Lansat miercuri, 12 aprilie, videoclipul a stârnit multe comentarii. Unele dintre ele au criticat-o pe Corina pentru îndrăzneală. Bineînțeles că fanii i-au rămas aproape și au apreciat piesa cu care cântăreața speră “să rupă” topurile la vară.

simeon stalpnicul png
Și-a arătat și fundul tonifiatFoto: captură video

“Încep sa cred că această interpretă are impresia că doar dezbrăcându-se poate atrage atenția. În toate videoclipurile ei promovează "fesele". Trage cu ochiul în ograda marilor artiști internaționali, dar tot timpul iese un bullshit de piesă și videoclip. Încearcă sa fii mai finuță!" sau “Mie mi se pare că nu știe cum să-și promoveze mai mult bucile. Cât de grotesc este videoclipul ăsta, atâta desfrau în Săptămâna Patimilor!” – au fost doar două dinre mesajele care și-au găsit rapid loc pe pagina clipului.

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
colaj grecia jpg
vedete nemachiate jpg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
Kate Moss
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp