Ce caută Trăistariu gol-pușcă pe un site deocheat: "Am făcut asta asumat, deşi mi-a fost o jenă teribilă"

Ultima actualizare:

    Susţine că e un compromis, pentru popularitate
Susţine că e un compromis, pentru popularitate

Mihai Trăistariu (40 de ani), care a făcut furori pentru România la Eurovision, în 2006, clasându-se pe locul 4 la Atena, cu piesa "Tornero", și-a șocat fanii după ce a publicat fotografii cu el gol-pușcă, pe un site de adulți.

Contactat de reporterii Click!, el a recunoscut că acel cont îi aparține și susţine că a făcut acest compromis de teamă să nu-şi piardă popularitatea. Pentru a-l admira în toată splendoarea, fetele trebuie mai întâi să plătească un abonament lunar de 5 dolari. Artistul a publicat link-ul site-ului deocheat pe contul său de Facebook. Mihai Trăistariu are deja peste 180 de fotografii şi de materiale video, înregistrând deja 220 de fani.

Din motive obiective, fotografia a fost tăiată și blurată
Din motive obiective, fotografia a fost tăiată și blurată

”Dispărusem din showbiz, în 2015, eram puţin speriat, lumea nu mai vorbea despre mine. Şi atunci am făcut asta strict asumat şi în cunoştinţă de cauză deşi mi-a fost o jenă teribilă. Pe acest site sunt şi alte vedete, nu e site pentru adulţi!”, a spus Mihai pentru Click!, care a prins şi o reclamă pentru o firmă de chiloţi, în valoare de 10.000 €. El a postat, zilele trecute, un mesaj fierbinte, dar şi o poză deocheată: ”Sunt acasă, cine vrea cu mine în carantină?”. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net