Ce compromis a făcut Ellie White pentru binele bebeluşului

Ultima actualizare:

    Ellie White va naşte o fetiţă în luna maiFoto: arhiva personală
Ellie White va naşte o fetiţă în luna maiFoto: arhiva personală

Ellie White (30 de ani) traversează una dintre cele mai frumoase perioade. Câmtăreaţa este însărcinată cu al doilea copil şi recent a aflat că în pântecele ei se află o fetiţă care se va naşte în această primvară. Artista şi logodnicul ei Doru Tincă mai au un băieţel în vârstă de doi ani.

Un pic mai atentă la alimentaţie, de când este însărcinată, Ellie White a povestit că îşi petrece ore bune printre rafturile magazinelor citind etichetele produselor. Pentru că vrea să adopte un stil de viaţă sănătos şi îşi doreşte să le ofere logodnicului şi fiul ei reţete delicioase, artista a devenit foarte preocupată atunci când merge la cumpărături. Vegetariană convinsă, solista a fost nevoită de dragul bebeluşului să mai mănânce şi produse din carne. Ellie White recunoaşte că a trecut o lungă perioadă de când se răsfăţa cu fripătură.  

"Acum patru ani am decis să devin vegetariană, am reuşit asta fără mari probleme, a devenit un mod de viaţă pentru mine, însă în perioada sarcinii medicul mi-a recomandat să consum şi carne ocazional pentru că face bine bebeluşului. M-am gândit să vă recomand câteva reţete sănătoase pe care eu le gătesc în perioada când sunt însărcinată. Voi publica săptămânal reţete care sunt în principal pentru femeile însărcinate, dar nu exclusiv pentru ele", a mărturist Ellie White pe blogul personal acolo unde a început să publice reţete sănătoase. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net