Ce concediu scurt! Adela Popescu se întoarce la Pro Tv

image
Actrița a anunțat că, din 29 august, îi va da din nou o mână de ajutor lui Cove, la prezentarea emisiunii „Vorbeşte lumea”, de la PRO TV

La nici trei luni de când a născut, Adela Popescu se întoarce pe micul ecran! Actriţa care are acasă un bebeluş s-a mobilizat repede şi revine la serviciu mai repede decât şi-ar fi imaginat până şi fanii ei. Luni (29 august), proaspăta mămică şi Cove vor face echipă la "Vorbeşte lumea".

Adela Popescu (29 de ani) și Cove (41 de ani) se întorc cu un nou sezon al emisiunii „Vorbește lumea”, într-un nou decor, din 29 august, la Pro TV. De luni până vineri, de la 11:30 la 13:00 și de la 14:00 la 16:00, telespectatorii vor fi conectați la știri din lumea mondenă, sfaturi de sănătate, frumusețe, modă, alături de cei doi prezentatori și invitații lor speciali.

"Mai este foarte puțin și începem! Abia aștept! M-am bucurat că am parte de ajutor din partea bunicilor cu cel mic și am avut noroc cu el pentru că este foarte cuminte. Mănâncă înainte să plec și doarme până ajung acasă. Astfel, am putut să mă întorc în noul platou de la «Vorbește lumea», alături de colegii mei, și suntem foarte pregătiți să începem în forță un nou sezon. Totul arată senzațional, iar subiectele pregătite sunt condimentate perfect!”, a declarat Adela.Cove este încrezător că noul sezon va fi unul de succes. "Vacanța a fost scurtă, însă am reușit să îmi încarc bateriile. Decorul arată senzațional și sunt convins că ne vom simți minunat în el alături de invitații noştri! De luni, începând cu 11:30, vă așteptăm pe toți să fiți alături de noi și să începem împreună un nou sezon!”, a spus şi prezentatorul.Luni, telespectatori vor afla cum a petrecut Ștefan Stan alături de prieteni într-un parc de distracții, dar și detalii despre cum și-a cucerit iubita. Telespectatorii vor vedea cum au petrecut vedetele în vacanță, dar și ce alimente ne fac fericiți.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
cub laura cosoi png
image png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg